Nieuw: MakeupGeek matte oogschaduw

Nieuw: MakeupGeek matte oogschaduw

MakeupGeek is goed bezig met nieuwe releases! Enkele weken geleden kwamen de duochrome oogschaduwen uit, en nu heeft Marlena 20 prachtige matte kleuren uitgebracht. Ik ben echt énorm fan van haar oogschaduw – het is veel beter dan MAC en kost veel minder – dus ik ga vast weer enkele kleuren bestellen.

Nog meer artikels:   Sleek Storm palette: swatches en review
  makeupgeek-matte-oogschaduw makeupgeek-matte

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. October 23, 2015 / 10:28 am

    Ik hooooooooooooooooop dat Makeup Geek snel hier ook verkrijgbaar zal zijn, ze hebben zo’n mooie producten!

    • October 25, 2015 / 10:49 am

      Ik hoop het ook 😀 Ik bestel toch echt niet graag buiten de EU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.