Cruelty Free Beauty dierproefvrije make-up

Nieuw: MakeupGeek matte oogschaduw

October 21, 2015
makeupgeek-matte-oogschaduw

Laatste update op

MakeupGeek is goed bezig met nieuwe releases! Enkele weken geleden kwamen de duochrome oogschaduwen uit, en nu heeft Marlena 20 prachtige matte kleuren uitgebracht. Ik ben echt énorm fan van haar oogschaduw – het is veel beter dan MAC en kost veel minder – dus ik ga vast weer enkele kleuren bestellen.   makeupgeek-matte-oogschaduw makeupgeek-matte

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up October 23, 2015 at 10:28 am

  Ik hooooooooooooooooop dat Makeup Geek snel hier ook verkrijgbaar zal zijn, ze hebben zo’n mooie producten!

  • Reply Glamourista October 25, 2015 at 10:49 am

   Ik hoop het ook 😀 Ik bestel toch echt niet graag buiten de EU

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.