Nieuw: MakeupGeek matte oogschaduw

makeupgeek-matte-oogschaduw

MakeupGeek is goed bezig met nieuwe releases! Enkele weken geleden kwamen de duochrome oogschaduwen uit, en nu heeft Marlena 20 prachtige matte kleuren uitgebracht. Ik ben echt énorm fan van haar oogschaduw – het is veel beter dan MAC en kost veel minder – dus ik ga vast weer enkele kleuren bestellen.

Nog meer artikels:   Wat kreeg ik voor Kerst? Mijn kerstcadeautjes!
  makeupgeek-matte-oogschaduw makeupgeek-matte

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

herfstkapsels

De mooiste herfstkapsels voor dit najaar

Mijn favoriet Youtubefilmpjes deze week

favoriet-youtube