MakeupGeek lanceert duochrome oogschaduw – and I ordered some

makeupgeek-duochromes

Jullie weten dat ik gek ben op de oogschaduw van MakeupGeek (je ziet hier mijn MakeupGeek haul en hier mijn palette dat ik zelf samenstelde) en vorige week kreeg ik ineens een érg leuke notification op mijn smartphone: de duochrome oogschaduw en duochrome pigmenten zouden eindelijk gelanceerd worden. Nog geen uur later had ik 2 bestellingen geplaatst (je weet wel, om USA invoerrechten etc te voorkomen).

Nog meer artikels:   MUA shoplog
makeupgeek-duochrome-eyeshadow-swatches makeupgeek-duochrome-pigments-swatches makeupgeek-duochromes   makeupgeek-duochrome-eyeshadow   makeupgeek-duochrome Zelfs de verpakking is duochrome! Zo zijn ook de verpakkingen van de foiled oogschaduw (aanradertje, ladies) ook foiled… the pretty! makeupgeek-duochrome-swatches Swatches van miss Kathleen Lights (zie Youtubefilmpje hierboven) De duochrome kleuren die ik besteld heb:

  • Havoc
  • Typhoon
  • Secret Garden
  • Steampunk
  • Ritzy

En daarnaast ook nog:

  • Starry eyed (foiled)
  • Duchess (paars matte… hell yeah)
Nog meer artikels:   Herfstmake-up: donkere lippen

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

balayage-haarkleur-3

Balayage kapsels en haarkleuren

Herfsttrend: grote sjaals, blanket scarves en plaid scarves

herfsttrends-2015