Mijn MakeupGeek bestelling: oogschaduw en blush

Mijn MakeupGeek bestelling: oogschaduw en blush

Ik bestelde enkele weken geleden een blush en enkele oogschaduwen van MakeupGeek! Ik koos voor shimmer, matte en de prachtige foil eyeshadows. Ook heb ik later nog een blush besteld omdat die ook supergoede reviews kreeg! Wat heb ik besteld?

Makeupgeek oogschaduw:

 • purely naked
 • cinderella
 • twilight
 • prom night
 • moondust
 • hipster
 • pretentious
 • taupe notch
 • homecoming
 • grandstand
 • mesmerized
 • last dance
 • sensuous
 • burlesque
 • drama queen
 • baby face
 • vanilla bean
 • unexpected
 • cupcake
 • barcelona beach
 • latte
 • preppy
 • mocha
 • corrupt
 • cosmopolitan
 • stealth
Nog meer artikels:   MUA undressed palette: review en swatches

Makeupgeek blush

 • spell bound

makeupgeek-bestelling makeupgeek-bestelling-2 IMG_5131 makeupgeek-bestelling-4 makeupgeek-bestelling-3   make-up-geek-eyeshadow-oogschaduw makeupgeek-eyeshadow   makeupgeek-oogschaduw   pssst: ik moest nog véél bijbetalen aan douanekosten omdat ik over de 150 euro zat, dus lees hier hoe je douanekosten en invoerkosten kan voorkomen!

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

 1. August 26, 2015 / 3:07 pm

  zo hee wat een prachtige kleuren<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.