De truc om supersnel nieuwe lakens op je bed te leggen

lakens-burrito-techniek-bed

Een van de klusjes die ik het meeste haat in mijn huishouden: nieuwe lakens op het bed leggen. Ik ben klein, mijn lakens zijn groot en onhandig (hallo 220 op 240…) en op een of andere manier geraak ik iédere keer mijn hoekjes kwijt, springt Maya lekker in de sloop of zit het deken half (en dan ben ik nog lief) verfrommeld in de sloop. Niet mijn forté, so to speak. Op Facebook postte Marina een filmpje waarin de burrito-techniek uitgelegd werd. Ik was natuurlijk meteen enthousiast (als er nu een lifehack was die ik wel kon gebruiken!) en probeerde het vanochtend. Guess what? Het werkt!!! In nog geen vijf minuten had ik gewoon het dekbed in de hoes. Hell yeah 🙂

Het beruchte filmpje:

Nog meer artikels:   Gold foil quotes: interieurinspiratie

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

5 Comments

  1. Yes! K had dit filmpje bewaart tot ik m’n lakens moest verversen en ik kan met trots zeggen dat ik voor het eerst in m’n leven zonder gesukkel m’n overtrek over m’n dekbed heb gekregen!

    Ik dacht wel dat k gefaald had toen k de uiteinden in m’n dekbed stak, maar van zodra ik begon te rollen kwam het helemaal goed! 😀

    Eindelijk een goeie truc om zo’n lomp gedoe deftig te krijgen. Mission completed dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ombre-haarkleur-lob-bob-bobkapsel

Bobkapsels met ombre haarkleur: lovely bob!

Bestellen in de Verenigde Staten: douanekosten, btw en invoerrechten voorkomen

bestellen-usa