Glamourista.nl is 6 jaar!

958ce764098c6ed4fe2acff6d1cf1551

Yay! Vandaag is Glamourista.nl jarig… alweer 6 jaar! Bizar toch hoe snel dat allemaal gegaan is πŸ™‚ En al helemaal als ik bedenk wat er allemaal in die jaren veranderd is: ik studeerde af, ging werken, ging op mezelf wonen… en daar waren jullie allemaal bij! Om dat samen met jullie te vieren komen er deze week nog wat extra winacties aan, dus doe zeker mee! Liefjes, dankjewel voor al die fantastische berichtjes de afgelopen jaren! Dikke zoen, Katrijn 958ce764098c6ed4fe2acff6d1cf1551

Nog meer artikels:   Tag: jouw mooiste foto van 2011

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IMG_4536

Haul: nieuwe make-upjes!

Retro badpakken: vintage en pinup badmode

esther-williams-badpak-polkadots