Fashion trends: gouden en zilveren metallic tattoo’s

Fashion trends: gouden en zilveren metallic tattoo’s

Superhip nu en op de festivals: metallic tattoo’s! De mooiste metallic tattoos kan je trouwens hier vinden! Ik wil zelf erg graag een tattoo, dus dit is voor mij een leuke manier om te ontdekken wat ik wil, waar ik hem graag wil laten zetten… ik heb nu ook bij enkele winkels al wat nep-tattoo’s gekocht om te gaan testen. Wat vinden jullie van deze trend?

Nog meer artikels:   Waarom iedereen 'The True Cost' zou moeten bekijken

Deze tattoo’s zijn ook echt perfect om te dragen op een festival, deze tatoeages gillen toch ‘Burning Man’, vind je niet?

Op naar de metallic tattoo inspiratie! tattoo-pijl-arrow tattoos-collarbone-metallic tattoos-hand zilveren-tattoos gouden-tattoos-2   golden-tattoos-shell   tattoos-inspiration-gold tattoo-inspiration   golden-tat   golden-tattoo golden-tattoos fashion-trend metallic-tattouages   metallic-gouden-tattoos modetrends-2015 fashion-trend-2015 metallic-tattoos-2 metallic-tattoo metallic-tat metallic-tattoos gouden-tattoos gouden-tattoo

Oh, wat vind ik deze tattoo-inspiratie prachtig! En al helemaal omdat ze goudkleurig zijn… dan is het al helemaal mijn ding! Welke van deze tattoo’s vinden jullie het leukste? Ik kan echt helemaal niet goed kiezen, al helemaal omdat ik nog niet goed weet waar ik dan een tatoeage zou willen laten zetten. Alle plekken waar ik er eentje zou willen, zijn net de meest pijnlijke plaatsen om er een te laten zetten, yikes!

Nog meer artikels:   Disney Couture Juwelen - online bij Asos

 

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. June 19, 2015 / 1:38 pm

    Er zitten mooie exemplaren tussen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.