Mijn grote Steps wishlist

steps-jurk

Zoals jullie wel weten, ben ik een hele grote fan van Steps: ik heb al enkele jurkjes van dit merk in mijn kast hangen, en ook veel blouses. Ik ontdekte hun nieuwe collectie door enkele collega’s die over dit merk aan het babbelen waren op het werk en oh boy… ik heb een enorme wishlist! Weet je wat wel heel erg jammer is? In België zijn de kleren van Steps echt een heel stuk duurder dan in Nederland, dus ik hoop eens in Nederland een grote slag te slaan… of hopelijk verzend de webshop snel naar Nederland, en kan je het ook in de Belgische versie van Wehkamp shoppen! Ik ben echt heel gek op dit merk: het is écht kwaliteit (de jurkjes blijven ook na tig keer wassen een mooie vorm en structuur houden) dus dan vind ik het de prijs eigenlijk wel waard. Hebben jullie al iets van Steps?

Steps wishlist

steps-trui Steps trui: 39.95 euro (shop het hier!) steps-jurk Steps jurk: 129.95 euro steps-jurkje Steps jurk met bloemen: 109,95 euro (shop het hier!) gele-blazer-steps Steps gele blazer: 89,95 euro (shop het hier!) groene-jurk-steps Groene jurk Steps: 89,95 euro (shop het hier!) gele-jurk-steps Gele jurk steps: 69,95 euro (shop het hier!) jaquard-jurk-steps Jacquard jurkje Steps: 69,95 euro (shop het hier!) jurk-bloemen-steps Steps jurk bloemenpatroon: 99,95 euro (shop het hier!) grijze-blouse-steps Steps grijze blouse: 19,96 blauwe-blouse-steps Steps blauwe blouse: 19,96 (shop het hier!) steps-blouse-shirt-koper Steps roestbruine blouse: 19,96 (shop het hier!) steps-jurk-zwart-wit zwart-wit jurkje: 60 (shop het hier!) steps-jurkje-zwart-wit Zwart-wit jurkje met patroon: 60 euromintgroen-jurkje-steps mintgroen jurkje 69,95 euro (shop het hier!) steps-blouse-zwart-bloemen Donkere blouse met bloemen: 39,95 euro (shop het hier!) steps-jurk-pencil Steps jurk: pencildress 99,95 euro (shop het hier!) steps-jurk-grijs Grijze jurk: 69,95 euro (shop het hier!)

Nog meer artikels:   Inspiratie: capsule wardobes

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

4 Comments

  1. Al mijn lievelingsjurkjes komen van bij Steps 🙂
    Wij wonen lekker kort bij de hollandse grens, dus gaan regelmatig winkelen in Sittard. En laat daar nu net een Steps winkel zijn, yeey.
    Online bestellen zal echter niet aan mij besteed zijn. Bij Steps gaat het steevast zo: Ik loop door de winkel, graai alle jurkjes bij elkaar die ik ietwat mooi vind (meestal zo’n 6-tal), en van die hoop past er dan soms 1tje. Maar als het past dan is het echt n goede match! Bij Steps vind ik van die specialere kleedjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

meisjeskapsels

Kinderkapsels voor meisjes: de leukste kapsels

Favoriet recept: broccoli-avocado-geitenkaas salade

2014-02-16-12.02.07