Ikea Malm vanity inspiratie

Ikea Malm vanity inspiratie

Ik heb ongeveer een halfjaar geleden een Ikea Malm-tafeltje gekocht… eigenlijk om als bureau te dienen als ik thuis werk, maar het is toch echt veel meer een vanity geworden. Maar een erg rommelige vanity! Dus: ik wil een mooiere en beter ingerichte vanity… tijd om eens op Pinterest en Youtube te gaan kijken! Foto-inspiratie: ikea-malm-vanity-14

Nog meer artikels:   Review: Kneipp Beautiful Shape huidolie

ikea-malm-vanity-13

 

ikea-malm-vanity-12 ikea-malm-vanity-11 ikea-malm-vanity-10 ikea-malm-vanity-9

 

 

ikea-malm-vanity-8

 

 

ikea-malm-vanity-7 ikea-malm-vanity-6 ikea-malm-vanity-5 ikea-malm-vanity-4 ikea-malm-vanity-3

 

ikea-malm-vanity-2 ikea-malm-vanity Youtube vide

 

 

o’s: Wat mij opvalt: Jezus, wat een shitload aan producten hebben die meiden! Bij mij was het vroeger ook zo… ik kocht alle goedkopere collecties etc, maar de laatste jaren ben ik wat volwassener geworden en heb ik besloten dat ik liever veel minder heb, maar allemaal make-up die ik graag gebruik, die van goede kwaliteit is en die goed bij mij staat. Binnenkort laat ik nog mijn eigen Malm zien, hoe ik die nu opnieuw ga inrichten enzo.

Nog meer artikels:   6 tekenen dat jij niet genoeg drinkt

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

  1. April 5, 2015 / 10:11 pm

    Zitten een hoop mooie foto’s tussen. Toevallig dat ik net bezig ben met een eigen plekje voor mijn make-up.

  2. April 6, 2015 / 10:26 am

    Zo’n handig ding eh! WANT! Maar dat zal pas zijn voor zodra we hier ooit verhuizen vrees ik.

  3. May 8, 2015 / 11:52 pm

    Dat is wel heel handig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.