Wishlist Interieurshopping

Wishlist Interieurshopping

Hebben jullie ook een soort van moet-ik-ooit-nog-eens-kopen-lijstje voor je kamer/huis/appartement? Ik duidelijk wel! Zo ben ik nog op zoek naar enkele mooie vloerkleden of tapijten (ik heb er nu eentje in mijn woonkamer, maar zou er ook nog eentje in mijn slaapkamer willen: geen koude blote voeten meer ‘s ochtends), bronskleurige (of roségouden) vazen en houten accessoires. Ik kwam er trouwens enkele weken geleden achter dat ik nog geen enkele vaas in mijn appartement heb, als ik dus ooit bloemen van een lief/… krijg, zit ik dus met een groot probleem, haha!

Nog meer artikels:   The neverending Ikea wishlist

Tapijten:

Ik vind het heel erg moeilijk om mooie, hoogpolige en goedkope tapijten te vinden. Hebben jullie dat ook? Omdat ik weet hoe handig ik ben, geef ik liever niet te veel geld uit aan mijn tapijten. Deze hieronder (van Esprit) zou perfect zijn voor in mijn slaapkamer! tapijtje

Klokken:

Voor iemand die niet goed tegen het getik van een klok kan, is dit misschien een erg rare op mijn wishlist: ik ben al lang op zoek naar een mooie stationsklok. Je weet wel, die oudere die je nog op sommige stations kan terugvinden. Ik vind ze echt zo mooi, waarschijnlijk zou ik de klok wel zonder batterijen ophangen of ik word vervelend van het getik. Ik heb zelfs uit mijn Lucky Cat de batterijtjes moeten halen omdat ik dat gezwaai overal in mijn appartement hoorde! klok

Nog meer artikels:   Woonupdate: nachtkastjes kiezen (Scandinavische en industriele woonstijl)

Make-up opbergers

Dit vinden jullie misschien ook nog wel leuk: ik zoek nog een fijne make-up-opberger. Op dit moment gooi ik alles maar in mijn zilverkleurige doosje, maar het is misschien wel handiger om alles terug te vinden binnen de 5 minuten (zeker als ik mezelf ‘s ochtends nog moet opmaken met mijn vermoeide hoofd). opberger  

Nog meer artikels:   Gold foil quotes: interieurinspiratie

Wandplankjes

De grote missing link in mijn appartement: wandplankjes! Ik heb er al eens over geschreven (kijk hier voor wat leuke inspiratie), maar ik zou graag wat wandplankjes in mijn appartement willen, waar ik dan mooie boeken en kaders met prachtige quotes op kan zetten. Echt handig ben ik niet op dat vlak, dus dat wordt vaderlief eens met knipperoogjes aankijken denk ik! De kaders heb ik ondertussen al in huis gehaald… nu de plankjes nog. plankje Wat staat er nog op jullie interieurwishlist?

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

 1. Nathalie
  February 24, 2015 / 9:33 pm

  Gezien we een half jaar geleden verhuist zijn van appartement naar huis waar nog veel werk aan is heb ik inderdaad een lange lijst. Momenteel hoog daarop: Lange houten robuuste eettafel, zo’n patchwork lederen tapijt voor eronder en dan nog een mooie lamp voor er boven. Oh, en zo’n 100 m² laminaat aub 😀

 2. February 25, 2015 / 10:46 am

  Zo een mooie grote retro klok wil ik ook nog.

 3. February 25, 2015 / 10:28 pm

  Dit is ook wel mijn smaak qua interieur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.