Beauty en juwelen shoppen bij Bol

bol-beauty-online

De meesten onder ons kennen bol.com al wel, maar vaak alleen van de boeken en technische snufjes. Jammer, want ze hebben ook een héle hoop beauty en nu zelfs ook sieraden en horloges. Het is dus dringend tijd om jullie eens wat beter kennis te laten maken met hun aanbod!

Shop beauty till you drop!

Ik heb zelf al enkele keren geschreven over bestellingen die ik bij bol.com geplaatst heb en nu viel het mij op dat ik best wel vaak dezelfde dingen bestel (hé, als je eenmaal je beauty-holy grails gevonden hebt en ze goedkoop in huis te halen zijn…):

  • zo heb ik al eens een énorme Max Factor bestelling geplaatst toen ze die 2+2 gratis actie hadden (hallo, favoriete mascara!)
  • gebruik ik iedere maand 2 bussen Schwarzkopf droogshampoo (beter dan Batiste, shhh…en goedkoper)
  • koop ik er mijn favoriete John Frieda serum en shampoos (ook regelmatig met een fijne actie)
  • en Olaz… bergen Olaz voor mamalief!
  • ook van L’Oréal (nagellak en mascara) en Rimmel (supergoede foundations en bronzers naar mijn mening), heb ik al regelmatig besteld.

Oké, als ik het zo bekijk zou ik de pakketjesman misschien eens een bloemetje moeten geven als hij hier weer eens met een loodzware bestelling vol flesjes en potjes voor mijn deur staat.

De 6 looks van 2015

Om hun beauty- , sieraden- en horloge-assortiment wat meer bekendheid te geven, hebben ze bij bol.com enkele bekende bloggers moodboards laten maken: de 6 looks van 2015. Daar vind je allerlei inspiratie en leuke tips in enkele thema’s: Feeling Sporty, Perfect Date, Business Look, Casual Friday, Partyproof en Lazy Day (ik ben vooral fan van het Perfect Date-board, héél erg mijn stijl!) en ik heb zelf ook een moodboard voor jullie gemaakt met mijn deze-producten-moeten-jullie-echt-echt-echt-bestellen-lijstje en een kleine Valentijns/date-touch ;). Je kunt hem hier bekijken: https://www.pinterest.com/GlamouristaNL/bolcom-moodboard/ Enkele screenshots: bol-beauty bol-beauty-online bol-inspiratie

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

20140915_201942-e1422742554300

Belle

Welke grijze haarkleuren passen bij jou?

grijze-haarkleuren