Mijn make-up wishlist

Mijn make-up wishlist

De laatste maanden ben ik (sinds het hele voorbereiden op Kerstmis etc) weer heel erg into make-up, en dan voornamelijk lipstick en ooglooks. Je zou mijn Pinterest moeten zien (nee echt, check mijn Pinterest gerust), die bulkt uit van de kapsels (ik wil een nieuw kapsel, zou het duidelijk zijn?), make-uplooks en fashionlooks. Heerlijk vind ik dat, ‘s avonds na een lange dag werken, huishouden en bloggen nog éventjes op Pinterest zitten – en vervolgens niet in slaap geraken omdat je allemaal nieuwe ideeen hebt (dat hebben jullie toch ook, he?). Ik wil nu dus graag enkele make-up items… al benieuwd geworden welke?

Nog meer artikels:   Mijn hair rehab tips: een maand later

Naked 3 palette van Urban Decay

Ik liet het in het Urban Decay Naked palette 3 looks-artikeltje al merken: dit palette wil ik wel heel erg graag hebben. Ik vind de kleuren zo mooi! En sinds ik het Naked on the Run (review volgt snel) in mijn bezit heb, ben ik weer gék op de oogschaduwen van Urban Decay. Veel beter maken ze ze niet, hoor! urban-decay-naked-palette-3-looks

Nog meer artikels:   Mijn go-to ooglook

Sleek Arabian Nights palette

Op dit palette werd ik knalverliefd door Youtube, ik zag er iemand een look mee maken en was er gelijk weg van! Helaas is het bijna niet meer online te koop 🙁 sleek-arabian-nights-palette

Sleek Storm palette

Dit palette had ik jaren geleden (je kan hier mijn innige liefdesbrief aan dit Sleek Storm palette terugvinden), en ik zou hem graag opnieuw willen! Zulke prachtige kleuren en goede kwaliteit oogschaduw. Jup, deze veroverde ook een plekje op mijn lijstje! sleek-storm-palette

Nog meer artikels:   Jeffree Star x Manny MUA collab
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

4 Comments

 1. January 17, 2015 / 10:02 pm

  Ik heb Arabian Nights, zeker een aanrader want, wauw, dat pigment!

 2. Evelien
  January 18, 2015 / 11:46 am

  Ik heb het Arabian Nights palette onlangs gekocht op makeup musthaves, misschien moet je daar eens een kijkje nemen?

 3. January 18, 2015 / 1:19 pm

  Ik heb zelf het Naked 3 palet en ik kan bevestigen dat het eeeechte de moeite waard is!

 4. January 18, 2015 / 5:07 pm

  Ik heb geen enkele palette en wil graag één in huis halen. W7 heeft ook toppers aan rip offs van Naked. Heb een hele hoop goede verhalen over Naked 3 gelezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.