Cruelty Free Beauty

Inglot AMC face blush en cream blush swatches

January 30, 2015
inglot-blushes

Laatste update op

Een poosje geleden plaatste ik een bestelling bij Inglot: enkele blushes en een Freedom palette en oogschaduwen om erin te steken. Ik ben alvast gék op deze blushes: inglot-blushes Inglot AMC blush 98 – Inglot cream blush 80- Inglot cream blush 88 inglot-blushes-swatches inglot-blushes-swatch

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mariëlle January 31, 2015 at 12:23 pm

    Ik heb nog niets van Inglot, maar ik ben er echt benieuwd naar. Alhoewel ik niet zo’n fan ben van vloeibare blushes, maar de kleuren zijn mooi!

  • Reply Kiss & Make-up January 31, 2015 at 2:25 pm

    88 lijkt me mooi van kleur!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.