Inglot AMC face blush en cream blush swatches

Inglot AMC face blush en cream blush swatches

Een poosje geleden plaatste ik een bestelling bij Inglot: enkele blushes en een Freedom palette en oogschaduwen om erin te steken. Ik ben alvast gék op deze blushes: inglot-blushes Inglot AMC blush 98 – Inglot cream blush 80- Inglot cream blush 88 inglot-blushes-swatches inglot-blushes-swatch

Nog meer artikels:   Jeffree Star x Manny MUA collab
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. January 31, 2015 / 12:23 pm

    Ik heb nog niets van Inglot, maar ik ben er echt benieuwd naar. Alhoewel ik niet zo’n fan ben van vloeibare blushes, maar de kleuren zijn mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.