feestkapsels galakapsels kapsel kerstkapsels

Prachtige kerstkapsels voor lang haar: foolproof kapsels

December 17, 2014
kerstkapsels

Laatste update op

Kerstkapsels! Kerstmis komt alweer bijna om de hoek piepen: tijd om naar goede gewoonte de allerleukste kerstkapsels eens op een rijtje te zetten (hier kan je alvast enkele kerstkapsels van de vorige jaren zien die ik hier op Glamourista verzamelde). Of je nu gaat voor korte kapsels of liever voor langer haar, met deze kapsels kan je alle kanten uit en genieten van alle kerstfeestjes zonder dat je je zorgen moet maken over je haar! Als dat niet makkelijk is 🙂 Het allerbeste kan je kiezen voor een opsteekkapsel: de meeste opsteekkapsels blijven de hele dag en avond goed zitten (zeker met de hulp van je beste vriend tijdens de feestdagen: haarlak)

Kerstkapsels voor lang haar:

kerstkapsels-3

Een half opgestoken kapsel staat heel classy en is eigenlijk best makkelijk om te maken! Goed vastzetten met speldjes en wat haarlak erover en hoppa, jij bent feestproof! Bekijk hier nog meer opsteekkapsels.  (Sofia Zhuravetc ia shutterstock)

kerstkapsels-2

Een chignon ziet er heel ingewikkeld uit, maar is het eigenlijk hélemaal niet! Gewoon op voorhand een beetje oefenen en alles komt goed. Probeer vast te zetten met speldjes die dezelfde kleur als jouw haarkleur zijn.   Nog een kapsel dat eventjes wat oefening vraagt: een visgraatvlecht. Hier schreef ik al over hoe je een visgraatvlecht kan maken (mij lukt het nu helaas niet meer omdat mijn haar te kort is: het nadeel van een lange bob!), maar ik vind het nog steeds prachtig. Als je graag nog een extra feestelijke touch wilt toevoegen, steek dan enkele prachtige haarjuwelen in je kapsel! Ook een warrig opsteekkapsel is lekker snel (je hoeft alleen maar je haren te krullen met een krultang of met een curling wand) en daarna met speldjes aan de slag te gaan. Vergeet je glansspray en haarlak niet!  ( Everett collection via shutterstock)

kerstkapsels

  Glamoureuze krullen mogen natuurlijk ook niet ontbreken deze kerstperiode! Tijdens de feestdagen worden er trouwens enorm veel krulkapsels gemaakt, dus het is handig als je op voorhand eventjes oefent zodat je snel klaar bent voor alle feestjes! Als je je trouwens je haren krult op mijn manier, kan je makkelijk je krullen enkele dagen houden. Je kan ook snel een opsteekkapsel maken als je je haar gekruld hebt: (Dmitry Tsvetkov via shutterstock)

Kerstkapsels met krullen

(bron) Prachtig lang kapsel met ongelofelijk mooie krullen erin!

kerstkapsels

(bron)

Ook als je halflang haar hebt, kan je een leuke slag erin maken (of gaan voor volledige krullen).

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kiss & Make-up December 17, 2014 at 1:29 pm

    Een vlecht draag ik zelf heel vaak en het voorbeeld hier vind ik erg leuk.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.