Cruelty Free Beauty

NYX round lipstick swatches

December 10, 2014
nyx-round-lipstick-swatches

Laatste update op

Jullie zagen eerder dat ik wat lipsticks besteld had van NYX, tijd om deze eens allemaal te swatchen! Ik hou niet van full-lip-foto’s (die lukken mij eigenlijk echt nooit goed!) dus heb ik dan maar ineens full-face foto’s gemaakt waarbij je de kleuren toch nog goed kan zien en ineens met mijn huids- en haar- en oogkleur. nyx-round-lipsticks Thalia – Paris – Muse – Tea Rose – Heather – B52 – Milan- Mauve – matte lipstick tea rose nyx-round-lipstick-swatches Thalia – Paris – Muse – Tea Rose – Heather – B52 – Milan- Mauve – matte lipstick tea rose   Bij mijn Cherryculture-haul zaten een hele hoop NYX lipsticks die ik heel graag eens wou proberen. De laatste tijd ben ik helemaal gek op lipstick en zeker mauve tinten en wat natuurlijke tinten (de Kylie Jenner look, zeg maar ook). Maar welke kleuren zouden mij nu leuk staan?

NYX round lipstick swatches

 

nyx-heather-lipstick-swatch

nyx heather lipstick

nyx-matte-lipstick-swatch-tea-rose

NYX matte lipstick tea rose

nyx-b52-lipstick-swatch

NYX B52 round lipstick

nyx-milan-lipstick-swatch

NYX Milan round lipstick

nyx-lipstick-tea-rose-swatch

nyx round lipstick tea rose

nyx-thalia-lipstick-swatch

nyx thalia

nyx-paris-lipstick-swatch

nyx Paris round lipstick

nyx-mauve-lipstick-swatch

Nyx mauve lipstick swatch

Ik ben vooral gek op de roze/mauve-achtige kleuren denk ik! Hebben jullie veel NYX round lipsticks?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Esra December 10, 2014 at 9:34 pm

  Mooie lipsticks! X

 • Reply Kiss & Make-up December 11, 2014 at 3:02 pm

  Nice! Heel handig, al die swatches samen. Tea Rose spring er uit voor mij.

  • Reply Glamourista December 11, 2014 at 8:23 pm

   Dat is ook een erg mooie kleur, al ben ik ook gek op Thalia 😀 Geen wonder dat dat zo’n IT-kleur werd!

 • Reply Roxanne December 11, 2014 at 11:25 pm

  mooie lipsticks! Jammer dat ze hier in Nederland niet echt meer te koop zijn

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.