Cruelty Free Beauty

Mijn kerstcadeautjes

December 27, 2014
20141213_145518-1-e1419679685256

Laatste update op

De kerstdagen zijn alweer afgelopen, tijd om jullie de cadeautjes die ik kreeg eens te tonen. Eigenlijk zijn ze best wel divers, maar ze zijn very me πŸ˜‰ IMG_2238   Van mijn moeder kreeg ik mijn lievelingsparfum (zeker in de lente en zomer) cadeau, Chanel Chance eau tendre. Op dit moment ben ik ook zwaar verslaafd aan mijn nieuwe ChloΓ© parfum omdat dat ietsje zwaarder is. Bij haar cadeau zat ook een After Eight kerstman (al op, natuurlijk), een setje juweeltjes van H&M (ik ben erg into minimalistische juwelen), een nieuwe paraplu (de vorige liet ik liggen toen ik merkte dat ik per ongeluk op een verkeerde trein was gestapt), een kattenkalender en een kerstbal van de Hema. Oh, en ik kreeg nog een geweldig ander cadeau: een flanellen pijama met zwarte katten erop. Mijn eerste pijama sinds jaren! IMG_2240   Just rocking my PJs πŸ˜‰ IMG_2241 IMG_2255   Mijn beste vriendin is achter haar naaimachine gekropen en maakte zelf een clutch voor mij πŸ˜€ In luipaardprint! Ik ben er zo blij mee, ze weet dat ik een Γ©norme tassengek ben en een tas met luipaardprint had ik nog niet. Ook ben ik de laatste maanden vaker bezig in kleurboeken voor volwassenen (heerlijk om eens niet achter/voor een scherm te zitten!) en kreeg ik van haar ook allerlei superleuke cadeautjes daarvoor (en ook: dingen die ik dan natuurlijk vergeet te kopen zoals een gom, puntenslijper,…) IMG_2257   Gloednieuwe potloden en een superleuke houder πŸ˜€ Past perfect bij mijn nieuwe bureau! IMG_2258   Een ouderwetse puntenslijper! IMG_2259   Cupcakes voor in de kerstboom! Dit jaar is mijn kerstboom volledig goud, maar volgend jaar zet ik denk ik mijn boom met lichtblauwe ballen weer, dan passen deze cupcakes er beter bij. IMG_2260   Ook kreeg ik van haar een kaartje om in de boom te hangen πŸ˜€ IMG_2261   Een kerstkaartje van Valerie, daarnaast eentje dat ik van mijn agency kreeg. IMG_2262   Het kerstkaartje van mijn bestie ^^ Mhihi, Kittimas (hoe goed past dat kaartje bij mij? πŸ˜€ ) IMG_2263   Het kaartje dat ik van moederlief kreeg, very kitsch, love it! IMG_2264   Nog een PR-kaartje πŸ™‚ IMG_2265   En dan nog een cadeautje waar ik Γ©norm blij mee was: een tijdje terug vroeg mijn beste vriendin welke lijn van Rituals ik haar zou aanraden. En mijn kwartje is pas gevallen toen ik dit cadeau uitpakte, haha! IMG_2270 Nog een geweldig cadeau van haar: een onesie. En eentje in dierenprint!! Needless to say, ik heb deze kerstdagen veel rondgelopen in mijn onesie en pijama πŸ˜€ 20141225_122800 20141213_145518-1 Lekker onscherpe foto van mijn kerstboom πŸ˜‰ 20141226_150022   En om eerlijk te zijn: we zijn blij dat we deze kerstdagen al achter de rug hebben πŸ˜‰  

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Roxanne December 28, 2014 at 8:23 pm

  De onesie en pyjama: <3
  Leuk, de katten kalender! En fijn, vriendinnen die weten waar je van houdt en fijne beauty- en hobby spullen cadeau doen

  • Reply Glamourista December 29, 2014 at 8:14 pm

   Ja, heerlijk he! Ik heb echt cadeautjes gekregen waar zoveel over nagedacht was en van mensen die mij echt kennen, daar was ik echt nog het meest blij mee πŸ™‚

 • Reply Valerie January 3, 2015 at 8:31 pm

  Leuke cadeautjes! Die onesie is zo leuk!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.