Mijn kerstcadeautjes

Mijn kerstcadeautjes

De kerstdagen zijn alweer afgelopen, tijd om jullie de cadeautjes die ik kreeg eens te tonen. Eigenlijk zijn ze best wel divers, maar ze zijn very me ๐Ÿ˜‰ IMG_2238   Van mijn moeder kreeg ik mijn lievelingsparfum (zeker in de lente en zomer) cadeau, Chanel Chance eau tendre. Op dit moment ben ik ook zwaar verslaafd aan mijn nieuwe Chloรฉ parfum omdat dat ietsje zwaarder is. Bij haar cadeau zat ook een After Eight kerstman (al op, natuurlijk), een setje juweeltjes van H&M (ik ben erg into minimalistische juwelen), een nieuwe paraplu (de vorige liet ik liggen toen ik merkte dat ik per ongeluk op een verkeerde trein was gestapt), een kattenkalender en een kerstbal van de Hema. Oh, en ik kreeg nog een geweldig ander cadeau: een flanellen pijama met zwarte katten erop. Mijn eerste pijama sinds jaren! IMG_2240   Just rocking my PJs ๐Ÿ˜‰ IMG_2241 IMG_2255   Mijn beste vriendin is achter haar naaimachine gekropen en maakte zelf een clutch voor mij ๐Ÿ˜€ In luipaardprint! Ik ben er zo blij mee, ze weet dat ik een รฉnorme tassengek ben en een tas met luipaardprint had ik nog niet. Ook ben ik de laatste maanden vaker bezig in kleurboeken voor volwassenen (heerlijk om eens niet achter/voor een scherm te zitten!) en kreeg ik van haar ook allerlei superleuke cadeautjes daarvoor (en ook: dingen die ik dan natuurlijk vergeet te kopen zoals een gom, puntenslijper,…) IMG_2257   Gloednieuwe potloden en een superleuke houder ๐Ÿ˜€ Past perfect bij mijn nieuwe bureau! IMG_2258   Een ouderwetse puntenslijper! IMG_2259   Cupcakes voor in de kerstboom! Dit jaar is mijn kerstboom volledig goud, maar volgend jaar zet ik denk ik mijn boom met lichtblauwe ballen weer, dan passen deze cupcakes er beter bij. IMG_2260   Ook kreeg ik van haar een kaartje om in de boom te hangen ๐Ÿ˜€ IMG_2261   Een kerstkaartje van Valerie, daarnaast eentje dat ik van mijn agency kreeg. IMG_2262   Het kerstkaartje van mijn bestie ^^ Mhihi, Kittimas (hoe goed past dat kaartje bij mij? ๐Ÿ˜€ ) IMG_2263   Het kaartje dat ik van moederlief kreeg, very kitsch, love it! IMG_2264   Nog een PR-kaartje ๐Ÿ™‚ IMG_2265   En dan nog een cadeautje waar ik รฉnorm blij mee was: een tijdje terug vroeg mijn beste vriendin welke lijn van Rituals ik haar zou aanraden. En mijn kwartje is pas gevallen toen ik dit cadeau uitpakte, haha! IMG_2270 Nog een geweldig cadeau van haar: een onesie. En eentje in dierenprint!! Needless to say, ik heb deze kerstdagen veel rondgelopen in mijn onesie en pijama ๐Ÿ˜€ 20141225_122800 20141213_145518-1 Lekker onscherpe foto van mijn kerstboom ๐Ÿ˜‰ 20141226_150022   En om eerlijk te zijn: we zijn blij dat we deze kerstdagen al achter de rug hebben ๐Ÿ˜‰  

Nog meer artikels:   Paolo Ballesteros transformeert in Game Of Throne karakters!
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

 1. December 28, 2014 / 8:23 pm

  De onesie en pyjama: <3
  Leuk, de katten kalender! En fijn, vriendinnen die weten waar je van houdt en fijne beauty- en hobby spullen cadeau doen

  • December 29, 2014 / 8:14 pm

   Ja, heerlijk he! Ik heb echt cadeautjes gekregen waar zoveel over nagedacht was en van mensen die mij echt kennen, daar was ik echt nog het meest blij mee ๐Ÿ™‚

 2. January 3, 2015 / 8:31 pm

  Leuke cadeautjes! Die onesie is zo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.