tarte Limited-Edition Rainforest After Dark Colored Clay Eye & Cheek Palette

tarte Limited-Edition Rainforest After Dark Colored Clay Eye & Cheek Palette

Oi, ik ben weer eens op de site van Sephora verzeild geraakt… en dit palette staat op het moment heel erg hoog op mijn wishlist: een prachtige blush, highlighter, bronzer en kleuren oogschaduw die perfect bij mij passen. Ook kost het maar 38 dollar, wat jammer dat je als Belgje niet bij Sephora.com kan bestellen… tarte-rainforest-palette p387174-av-01-hero300 p387174-av-02-hero300

Nog meer artikels:   Budget make-up wishlist
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

5 Comments

 1. October 16, 2014 / 12:13 pm

  omg deze staat ook al ZO lang op mijn verlanglijstje! Niet eerlijk dat we die hier niet kunnen krijgen 🙁 heb het al aan een vriend gevraagd die in Amerika zit, maar die is er nog niet geraakt en komt pas in januari terug ????

 2. October 17, 2014 / 12:32 pm

  Zucht, prachtig. Als ik nu eens wat meer geld had, se…

  • October 18, 2014 / 12:51 pm

   En een adres in Nederland… ik denk dat ik er makkelijk een volledig loon zou kunnen opdoen 😮

 3. November 1, 2014 / 8:45 pm

  Ja, dat pallet is super! En het is zeker jammer dat wij Belgen niet kunnen bestellen bij Sephora.com. Ik denk dat ik dan de halve webshop zou opkopen 😉

  • November 3, 2014 / 12:29 pm

   Ik ook 😉 Heel erg jammer inderdaad… de Sephora.fr heeft veel minder in het aanbod :s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.