tarte Limited-Edition Rainforest After Dark Colored Clay Eye & Cheek Palette

tarte-rainforest-palette

Oi, ik ben weer eens op de site van Sephora verzeild geraakt… en dit palette staat op het moment heel erg hoog op mijn wishlist: een prachtige blush, highlighter, bronzer en kleuren oogschaduw die perfect bij mij passen. Ook kost het maar 38 dollar, wat jammer dat je als Belgje niet bij Sephora.com kan bestellen… tarte-rainforest-palette p387174-av-01-hero300 p387174-av-02-hero300

5 Comments

  1. omg deze staat ook al ZO lang op mijn verlanglijstje! Niet eerlijk dat we die hier niet kunnen krijgen 🙁 heb het al aan een vriend gevraagd die in Amerika zit, maar die is er nog niet geraakt en komt pas in januari terug ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dagelijkse-ooglook-2

Mijn go-to ooglook

Halloween food en drinks

halloween-cookies