Dille & Kamille shoplog

Dille & Kamille shoplog

Sinds ik op mezelf woon, ben ik helemaal into huisdingetjes shoppen. Zo spotte ik alweer enkele maanden geleden lage wijnglazen en ze bleven maar in mijn hoofd spoken. Nu kwam ik ze tegen bij Dille & Kamille voor nog geen 2 euro per glas. En tja… ik kwam nog andere leuke dingetjes tegen. Get ready for a cocoon-haul! 2014-10-11 13.49.13 2014-10-11 13.49.18   Wat nam ik mee? Wel, in ieder geval al 4 wijnglazen (ik ben niet iemand die voor een x-delig servies gaat, zolang ik maar genoeg heb om zelf ermee toe te komen), een taartschep (ik maak tegenwoordig veel taart en quiche), een inox zeepje om knoflookgeur weg te krijgen, gevel-snoepjes (ik mis Amsterdam de laatste tijd enorm, valt het op?), 2 eierdopjes, 2 opschepdingetjes, een juliennesnijder en een wijnflesdopje (ik scheur die kurken iédere keer, I tell ya). Een lekker duffe huismushaul hé? 😉

Nog meer artikels:   De truc om supersnel nieuwe lakens op je bed te leggen
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

4 Comments

 1. October 18, 2014 / 9:45 pm

  Een duffe huismushaul moet ook af en toe kunnen toch? 😉

  • October 19, 2014 / 1:27 pm

   Yesss… het kan niet altijd fashion en make-up zijn, hahaha!

 2. October 19, 2014 / 12:52 pm

  Inox zeep tegen knoflook? Nog nooit van gehoord. Interessant!

  • October 19, 2014 / 1:27 pm

   Bizar he? Ik moet hem nog testen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.