Dille & Kamille shoplog

2014-10-11-13.49.13

Sinds ik op mezelf woon, ben ik helemaal into huisdingetjes shoppen. Zo spotte ik alweer enkele maanden geleden lage wijnglazen en ze bleven maar in mijn hoofd spoken. Nu kwam ik ze tegen bij Dille & Kamille voor nog geen 2 euro per glas. En tja… ik kwam nog andere leuke dingetjes tegen. Get ready for a cocoon-haul! 2014-10-11 13.49.13 2014-10-11 13.49.18   Wat nam ik mee? Wel, in ieder geval al 4 wijnglazen (ik ben niet iemand die voor een x-delig servies gaat, zolang ik maar genoeg heb om zelf ermee toe te komen), een taartschep (ik maak tegenwoordig veel taart en quiche), een inox zeepje om knoflookgeur weg te krijgen, gevel-snoepjes (ik mis Amsterdam de laatste tijd enorm, valt het op?), 2 eierdopjes, 2 opschepdingetjes, een juliennesnijder en een wijnflesdopje (ik scheur die kurken iédere keer, I tell ya). Een lekker duffe huismushaul hé? 😉

Nog meer artikels:   Huismus-wishlist! Of: huisspulletjes galore

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

halloween-cookies

Halloween food en drinks

Alleen vandaag sale bij Beautybay

beautybay-sale