Cruelty Free Beauty

Beautybay haul

October 25, 2014
IMG_1220

Laatste update op

Het was alweer even geleden, maar ik had een bestelling geplaatst bij Beautybay: ik had al lang mijn zinnen gezet op het Chocolate Bar palette van Too Faced (en dat ruikt dus echt lekker naar chocolade), en wou ook heel graag eens de OPI Glitter Off proberen, samen met de Too Faced Shadow Insurance. IMG_1220   Alleen… toen ik het doosje van het oogschaduwpalette opende… viel er poeder uit. Niet goed! Met een bang hartje deed ik de verpakking open en jawel, een oogschaduw was stuk gegaan. Best lullig voor een oogschaduwpalette van in de 50 euro, maar goed. Ik besefte ook wel dat het veel meer gedoe zou zijn om te ruilen en er dan misschien alweer eentje stuk zou gaan, en deze kleur zou ik toch zo goed als nooit gaan gebruiken. Dus liet ik het maar zo, maar wel vervelend natuurlijk. IMG_1223 IMG_1233   Hebben jullie al besteld bij Beautybay? En waren jullie er tevreden over? Ik ben de laatste dagen al veel aan het testen geweest, maar de reviews komen er nog aan! Can’t wait 😀 Ik kreeg er ook een staaltje bij van Ouidad, een olie om je haren te wassen. Daar ben ik ook hele erg benieuwd naar!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Mariëlle October 25, 2014 at 8:09 pm

  Jammer van die ene oogschaduw, maar wow de rest is geweldig!

 • Reply Roxanne October 25, 2014 at 9:01 pm

  Balen van die oogschaduw, maar ja, kan altijd gebeuren toch? Ik heb nog nooit iets op BeautyBay besteld, hoewel ik er wel eens heb rond gesnuffeld

 • Reply Romina - Dainty Ribbons Beauty Blog October 25, 2014 at 9:02 pm

  Ik heb nog nooit bij beautybay besteld maar wil het wel eens doen want ze hebben leuke spullen! Jammer van de ene oogschaduw, maar als je de kleur toch niet zo vaak gaat gebruiken zou ik inderdaad ook de moeite niet gedaan hebben om te ruilen denk ik. Het valt op zich nog wel mee he ^^

 • Reply Valerie November 1, 2014 at 8:55 pm

  Beautybay vind ik echt super voor Too Faced producten te kopen. Heb er al een paar keer iets gekocht op.

  • Reply Glamourista November 3, 2014 at 12:28 pm

   Ik ook, ben er eigenlijk wel heel tevreden over 🙂 De bestelling is er redelijk snel en ze hebben vaak sale 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.