Mijn eigen 30 day minimalism challenge

images1

Je ziet ze erg vaak voorbij komen op minimalismeblogs: minimalisme-challenges. Dit is er een die ik zelf heb samengesteld met allerlei doelen die ik graag zou willen halen: minder make-up en kleding hebben,… en eigenlijk alleen nog spulletjes hebben die ik erg vaak gebruik. Als jullie zin hebben om mee te doen, ik begin er op 1 oktober mee en zal regelmatig updates plaatsen! Jongens, ik heb er zin in 😀

Week 1: kleding

Dag 1: Hou alleen de topjes en t-shirts bij die je vaak draagt Dag 2: Broeken! Dag 3: Truien Dag 4: jassen – jasjes Dag 5: Draag je al je lingerie nog wel? Kloppen de maten nog? Dag 6: Seizoensspulletjes checken (sjaals, wanten, bikini’s,…) Dag 7: Sokken, panties,…

Nog meer artikels:   Unilever neemt de Vegetarische Slager over

Week 2: make-up en verzorgingsproducten

Dag 8: Ruim je mascara’s, eyeliners en oogschaduw op Dag 9: Kies alleen nog de nagellak die je ontzettend graag draagt Dag 10: Foundations, poeders,blushes, bronzers, highlighters en lipproducten Dag 11: Welke producten in je douche of bad gebruik je nooit? Dag 12: Kijk na of je crèmes nog goed zijn (je kan ze altijd nog als onder-de-douche-bodylotion gebruiken!) Dag 13: Vervang scheermesjes, tandenborstels, haal de haren uit je kam,… Dag 14: allerlei make-up accessoires (kwasten, make-uptasjes,…)

Nog meer artikels:   Korting op Paula's Choice verzorgingsproducten

Week 3: accessoires en random stuff

Dag 15: ga eens erg kritisch door je juwelenverzameling Dag 16: tassen en portemonnees Dag 17: haarspulletjes Dag 18: schoenen… dit wordt een moeilijke 🙂 Dag 19: Heb je notitieboekjes die niet handig zijn? Of misschien kunnen er enkele weg die op zijn? Dag 20: Gebruik je al die krultangen/… nog wel? Dag 21: Opbergers kopen om nog meer spullen op te bergen… komt het je bekend voor? Ga eens door je kamer/huis/… en kijk eens of je nu al wat van die opbergers weg kan doen.

Week 4: in je kamer/appartement/huis

Dag 22: maak ruimte voor de spullen die in die ene ‘rommella’ liggen. Of gooi het weg! Dag 23: Ga al eens door je kerstversiering… wat ga je houden? Dag 24: pak dat rommelhoekje aan Dag 25: kapstokken leger maken! Dag 26: Breng bib-boeken terug en recycleer oude magazines (of geef ze aan vriendinnen/je moeder,…) Dag 27: Duik eens in de speeltjes van je kinderen/ spullen van je huisdier… Dag 28: meld je af bij zoveel mogelijk nieuwsbrieven Dag 29: probeer je rekeningen alleen nog online aan te krijgen Dag 30: Ga voor minder decoratie

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

5 Comments

  1. Heel veel succes! Regelmatig krijg ik ook de kolder in de kop en dan ruim ik opeens het een of ander grondig op. Pasgeleden mijn pyjama’s en ‘chill kleding’ nog uitgezocht. Topjes en t-shirts staan op de planning. En ook truien (wel handig om te weten wat ik nog heb voor ik nieuwe truien wil gaan kopen) worden binnenkort aangepakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

too-faced-chocolate-bar-eye-shadow

Too Faced en Beautybay bestelling

Oktober wordt mijn resetmaand

ResetProject-logo-grey