Project 10 pan 2014

Project 10 pan 2014

Maanden geleden was ik bezig aan een project 10 pan, en ik besloot nog eens opnieuw 10 producten uit te kiezen die op mogen gaan. Waarom? Kijk maar eens naar deze post over mijn badkamerkastjes 😉 Ik heb gewoon nogal veel producten en van mij mogen mijn kasten best wel een tikje leger worden.  Dit zijn de producten die ik uitgekozen heb:   2014-07-06 18.46.38 Mijn Project 10 Pan producten:

 • Therme scrub
 • Therme douchegel
 • Inecto haarmasker
 • Obey Your body scrub
 • Obey your body body butter
 • Obey your body emulsie
 • maskertje
 • H&M body mists
 • Garnier bodylotion cacao
 • Nivea conditioner Diamond Gloss
Nog meer artikels:   Mijn Project Pan maart 2017

Zijn jullie ook bezig met een P10P? Of hebben jullie zin om mee te doen?

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

6 Comments

 1. August 20, 2014 / 9:07 pm

  Succes met opmaken! Ik ben de afgelopen maanden heel veel aan het opmaken, maar ik heb ook wat dingetjes weer bij gekocht…. Het opmaken is wel heel leuk, dus daar blijf ik gewoon lekker mee door gaan! En het kopen minderen dus 😉

  • August 24, 2014 / 1:21 pm

   Me too! Stiekem sluipt het er toch weer in :s

 2. August 21, 2014 / 12:04 pm

  Ik probeer gewoon systematisch alles op te maken. I’m pretty OCD like that 😉

  • August 24, 2014 / 1:21 pm

   Da’s een hele goeie eigenschap 😉

 3. August 23, 2014 / 3:53 pm

  Veel succes! Sinds begin dit jaar probeer ik gewoon alles op te maken wat ik in huis heb vooraleer een nieuw product te kopen, niet altijd even eenvoudig! Mijn badkamerkastje puilt uit van de deo’s, douchegels en shampoo’s dus hopelijk gaan deze binnenkort een beetje op :D!

  • August 24, 2014 / 1:22 pm

   Herkenbaar 😉 Bij mij zeker omdat ik ze in bulk koop als ze in aanbieding zijn… eigenlijk zou ik dat niet meer mogen doen :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.