Cruelty Free Beauty Uncategorized

Mijn badkamerkastjes

August 3, 2014

Laatste update op

Eigenlijk was ik toen ik nog thuis woonde, helemaal geen ‘stasher’. Maar toen mijn verhuis naderde, begon dat stilletjesaan te veranderen… ik zou toch maar eens zonder mijn geliefde shampoo, conditioner, haarserum (enzoverder) vallen? Zeker toen ik enkele maanden geleden een hele grote bestelling bij Bol plaatste met heel veel van mijn favoriete producten in de sale, begon mijn badkamer er iets te erg uit te zien als een klein winkeltje. En toen ik begin juli nog eens thuiskwam met een zak saleproducten van The Body Shop en Yves Rocher… wel… laat ik het maar eens tonen 😉

Het ding is dat ik bijna al deze producten dus wel met veel liefde gebruik (hallo holy grails!) en gewoon echt niet zonder zou willen vallen. Een rare redenering eigenlijk, maar goed.

2014-07-06 19.07.35

Wat zie je vooral in mijn badkamerkastjes?

 • John Frieda haarserum (gekocht tijdens  1 + 1 gratis acties, dat spul is duur!)
 • John Frieda Miracle repair haarmasker (zie hierboven)
 • Enkele flessen Inecto haarmasker
 • Veel flessen droogshampoo van Schwarzkopf
 • Veel flessen van mijn favoriete deodorant (Nivea)
 • Wat parfums die ik op dit moment nog niet gebruik
 • Veel watjes
 • Haardrogers, krultangen,…
 • Mijn collectie van The Body Shop met nog wat bodybutters, scrubs
 • Een zalige scrub van Yves Rocher met vanillegeur
 • Een doos met producten om zelf bruisballen te maken… dit heb ik gekocht toen ik hier kwam wonen maar ik heb er nog nooit wat mee gedaan, oeps!

 

 

IMG_0563

Is het met jullie badkamerkastjes ook zo erg gesteld? Voorlopig geniet ik nog met volle teugen van alle ruimte nu ik nog alleen woon (Belle heeft niet veel nodig, gelukkig)… maar hoe ik dat ooit ga moeten doen als ik ga samenwonen? 😀

ps: Zien jullie ook zo’n groot verschil bij de foto’s? De eerste is genomen met mijn smartphone (Galaxy S3 mini), de tweede met mijn gloednieuwe spiegelreflexcamera ^^

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.