Inspiratie: juwelen opbergen

juwelen-opbergen

Juwelen opbergen kan best lastig zijn: ik had eigenlijk al mijn juwelen in mijn Ikea-lades gestoken (vroeger zat daar mijn make-up in) maar alles zat daardoor in de knoop. Tijdens mijn vakantie heb ik bij mijn moeder de gang opnieuw geverfd, en als bedankje kreeg ik een heel leuk juwelenstandje, binnenkort komt daar ook een blogpost over. Maar laten we eerst wat inspiratie opdoen om al die oh-zo-leuke juweeltjes op te bergen! Op Pinterest kwam ik enkele heerlijke voorbeeldjes tegen: juwelen-opbergen-gewei ringen-opbergen juwelen-opbergen-6 juwelenhouders 5fcb9028b33038368393958ed7548562 juwelen-opbergen-5 opbergen-juwelen-opruimen opbergen-juweeltjes armbanden-opbergen juwelen-opbergen-4 juwelen-opbergen-flessen juwelen-opbergen-3 juwelen opbergen-juwelen juwelen-opbergen-2 juwelen-opbergen   Wat denken jullie? Leuk he?

Nog meer artikels:   Home office: Ikea malm bureau

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

2 Comments

  1. Leuke ideetjes! Zelf kocht ik een tijdje terug bij Kruidvat een soort hanger met daaraan stof met doorzichtige plastic zakjes om je juwelen in op te bergen. Die hangt dus in mijn klerenkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

i-covet-thee

Leuk Youtubechannel: I Covet Thee

Een jaar op mezelf, hiep hiep! Appartment tour!

IMG_0714