kapsel

Spijt van je korte kapsel of kort haar?

July 7, 2014
spijt-kort-haar-kapsel

Laatste update op

Spijt van je korte kapsel? Wat doe je dan met je korte haar? Dames, ik moet eventjes horen dat ik hier niet alleen in ben. Eind maart heb ik mijn haar korter laten knippen omdat ik de dode punten zo beu was. Ook heb ik een meer ovaal gezicht en volgens mijn kapster zou een korter kopje pittiger bij mij staan. En zo geschiedde (en grappig genoeg deed ik dit een jaar geleden, een dag voor mijn verjaardag, ook en had ik ongeveer hetzelfde kapsel, haha). Maar zo heel nu en dan zou ik zo graag weer lang haar willen! Ook al is dit veel frisser en staat het echt wel beter dan lang haar. Het gras is denk ik altijd wel groener aan de overkant? En door dit soort filmpjes ga ik mijn langere haar zo erg missen… 😀

(fotocredits haarkapsel: Ann Haritonenko  via shutterstock.com)

Wat een heerlijk filmpje trouwens… ik moet dringend, dringend nog eens terug reizen naar Parijs!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elise De Rijck July 7, 2014 at 5:48 pm

  Je moet eens bij pro duo gaan kijken (op de Italielei). Daar verkopen ze “hair do” van Jessica Simpson en Ken Paves! Dan kan je af en toe eens afwisselen! (deed ik vroeger ook toen ik nog niet zo’n lang haar had).

  • Reply Glamourista July 9, 2014 at 8:39 pm

   Thanks, ga ik zeker eens doen als ik van mijn werk terugkom 🙂

 • Reply Sandra July 7, 2014 at 7:05 pm

  Ik vind het ook altijd wennen als ik naar de kapper ben geweest, meestal vind ik het dan net iets te kort. De laatste maanden is mijn haar te lang naar mijn zin en draag ik het steeds in een dot, deze week misschien toch maar eens terug voor een kort koppie gaan :).

 • Reply S. July 9, 2014 at 10:38 am

  Je bent niet alleen… vorige week is er bij mij zo’n 20 centimeter afgegaan, véél meer dan ik had gevraagd, want ik ging enkel voor de gespleten punten te laten verwijderen 🙁 ik mis mijn lange haar al

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.