Glamourista is 5 jaar! Hiep hiep hoera!

2014-06-06-07.49.21

Lieve schattebollen, Glamourista werd alweer vijf (uh-oh… bijna naar school!) op deze mooie lentedag en aangezien dat natuurlijk ook door al jullie bezoekjes is, heb ik een toffe winactie klaarstaan voor jullie. Ik heb enkele van mijn favoriete merken en producten voor jullie verzameld:   2014-06-06 07.49.21 Wat moet je doen om te winnen? Easy peasy:

 • volg me op Facebook (ik wil op de 1000 volgers geraken πŸ˜€ )
 • en schrijf hieronder wat je de leukste artikels vind op Glamourista, zo kan ik meer artikels schrijven die jullie graag lezen!
Nog meer artikels:   Shop Aussie online bij bol.com

(ik kies volgende zaterdag 14 juni de winnaar uit om 20u) Superdikke zoen van mij en Belle, op naar de volgende 5 jaar!

15 Comments

 1. allereerst gefiliciteerd coor de 5 jaar bloggen πŸ˜‰
  Ik volg je eigenlijk al van in het begin maar zeg eigenlijk nooit iets ben een lurker πŸ˜‰
  maar bij deze dacht ik van toch een even mee te doen aan een winactie.
  En ik heb je allang toegevoegd op facebook.

  wat ik zo leuk aan je blog vind is eigenlijk alles maar zou het leuk vinden moest je face of the day doen of meer van make up produktjes tonen of wat je hebt aangekocht enz…verder ben ik zeer tevreden πŸ˜‰
  wens je nog vele jaartjes bloggen toe.

  suzanne

 2. Ik volg je al een tijdje, maar vijf jaar is toch wel al een mooie periode. Op je blog hou ik zowel van fashion en beauty (tutorials) maar het allerleukste vind ik de wishlist-artikels. Ik heb echt al veel nieuwe dingen ontdekt op de manier, en zie deze artikels dan ook heel graag verschijnen!

  Doe er nog een volgende vijf jaar bij πŸ™‚

 3. Ik volg je al best een tijdje , omdat jij toch bij 1 van de eerste Belgische beautybloggers behoorde , maar sla me dood ik weet niet meer hoe ik hier terecht gekomen ben πŸ˜€ Al ben ik meer van het lurkerstype πŸ˜› De artikels over je haar en alle veranderingen gie het al heeft ondergaan heb ik altijd met veel interesse gelezen ook kijk ik altijd met veel plezier naar je filmpjes. Je komt over als een vriendelijk en sympathiek iemand , tis iets dat je uitstraalt πŸ˜€ Ooh en trouwens een hele gelukkige verjaardag voor je site !!

 4. Wauw! Good job πŸ˜‰
  Ik heb megaveel geleerd over uw artiekel hoe ge met hakken moet leren lopen, mijn voeten zijn u dankbaar πŸ˜€
  – knuffie voor Belle

 5. Congrats alweer! We worden samen oud πŸ˜‰ Ben jaren geleden beginne lezen op kot en vind het hier nog altijd gezellig.
  Ik vind ongeveer alles leuk waar Belle in voorkomt *fancrush*, de persoonlijke stukjes dus. Dit zie ik best ruim dus ook shoplogs e.d. De post waar ik het snelste bij doorklik zijn de post met bvb kapselplaatjes.

 6. Aan je wedstrijd zal ik niet deelnemen. Maar wel een hele grote proficiat met je vijfde verjaardag. Je hebt, wanneer je terugkijkt, al een stevige weg afgelegd. Waar hoop je op de 10de verjaardag ergens te staan?

 7. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze fijne winactie. De FB-pagina is echt superhandig, zo weet ik meteen of er een nieuw artikel online staat :D. Mijn favoriete artikelen op jouw site zijn de reviews, nieuwe dingen ontdekken en meteen weten wat je ervan vindt, handig!
  Ik wens je nog veel fijne blogjaren toe!

 8. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je 5e blogverjaardag! πŸ˜€
  Ik doe ook graag mee met je winactie. Shoplogs of dingen die je online hebt besteld vind ik eigenlijk wel het leukst om te zien. Mooie nieuwe aankoopjes, heerlijk! Oh, en de artikels met interieur inspiratie vind ik ook erg leuk! Volgens mij is die rubriek nog vrij nieuw, leuke toevoeging! πŸ˜‰

  • Oh ik zie nu pas dat de actie al voorbij is, haha. Tja dat krijg je ervan als je achterloopt met Bloglovin haha. Toch nog gefeliciteerd πŸ˜‰

  • Bedankt Pauline! πŸ™‚ Ja klopt, die zijn nieuw… sinds ik op mezelf woon ben ik zoveel op Pinterest aan het kijken en inspiratie aan het opdoen dat ik er ineens maar een nieuwe categorie van besloot te maken ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

oranje-makeup

Oranje make-up: WK-make-up

Destashen versus holy grails bestellen

2014-01-22-07.53.21