Cruelty Free Beauty

Glamourista is 5 jaar! Hiep hiep hoera!

June 6, 2014
2014-06-06-07.49.21

Laatste update op

Lieve schattebollen, Glamourista werd alweer vijf (uh-oh… bijna naar school!) op deze mooie lentedag en aangezien dat natuurlijk ook door al jullie bezoekjes is, heb ik een toffe winactie klaarstaan voor jullie. Ik heb enkele van mijn favoriete merken en producten voor jullie verzameld:   2014-06-06 07.49.21 Wat moet je doen om te winnen? Easy peasy:

 • volg me op Facebook (ik wil op de 1000 volgers geraken 😀 )
 • en schrijf hieronder wat je de leukste artikels vind op Glamourista, zo kan ik meer artikels schrijven die jullie graag lezen!

(ik kies volgende zaterdag 14 juni de winnaar uit om 20u) Superdikke zoen van mij en Belle, op naar de volgende 5 jaar!

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Mirne June 6, 2014 at 9:10 am

  5 jaar! gefeliciteerd! Ik volgde je al op facebook, dus dat is er helaas niet nog een nieuwe like bij. Sorry.

  Ik vind artikelen als deze: https://www.glamourista.nl/blog/2014/04/30x-statement-kettingen-statement-necklaces/ het leukste

  Lekker overzichtjes waar ik in ÊÊn keer heel veel inspiratie op kan doen.

 • Reply Eline June 6, 2014 at 10:40 am

  Gefeliciteerd !!

 • Reply Tineke June 6, 2014 at 12:53 pm

  Proficiat met je vijf jaar!! Mijn favoriete artikels zijn make-up ‘tutorials’! X

 • Reply Kiss & Make-up June 6, 2014 at 1:33 pm

  Happy blog birthday! Vijf jaar al, zeg, waauw.

 • Reply suzanne June 6, 2014 at 3:33 pm

  allereerst gefiliciteerd coor de 5 jaar bloggen 😉
  Ik volg je eigenlijk al van in het begin maar zeg eigenlijk nooit iets ben een lurker 😉
  maar bij deze dacht ik van toch een even mee te doen aan een winactie.
  En ik heb je allang toegevoegd op facebook.

  wat ik zo leuk aan je blog vind is eigenlijk alles maar zou het leuk vinden moest je face of the day doen of meer van make up produktjes tonen of wat je hebt aangekocht enz…verder ben ik zeer tevreden 😉
  wens je nog vele jaartjes bloggen toe.

  suzanne

 • Reply Nabi June 7, 2014 at 1:20 am

  Ik volg je al een tijdje, maar vijf jaar is toch wel al een mooie periode. Op je blog hou ik zowel van fashion en beauty (tutorials) maar het allerleukste vind ik de wishlist-artikels. Ik heb echt al veel nieuwe dingen ontdekt op de manier, en zie deze artikels dan ook heel graag verschijnen!

  Doe er nog een volgende vijf jaar bij 🙂

 • Reply Inge June 9, 2014 at 7:38 pm

  Ik volg je al best een tijdje , omdat jij toch bij 1 van de eerste Belgische beautybloggers behoorde , maar sla me dood ik weet niet meer hoe ik hier terecht gekomen ben 😀 Al ben ik meer van het lurkerstype 😛 De artikels over je haar en alle veranderingen gie het al heeft ondergaan heb ik altijd met veel interesse gelezen ook kijk ik altijd met veel plezier naar je filmpjes. Je komt over als een vriendelijk en sympathiek iemand , tis iets dat je uitstraalt 😀 Ooh en trouwens een hele gelukkige verjaardag voor je site !!

 • Reply Caroline June 9, 2014 at 8:14 pm

  Proficiat! Ik vind eigenlijk alle artikels ivm kapsel leuk, maar een notd kan me ook bekoren 😛

 • Reply Elke June 9, 2014 at 8:42 pm

  Wauw! Good job 😉
  Ik heb megaveel geleerd over uw artiekel hoe ge met hakken moet leren lopen, mijn voeten zijn u dankbaar 😀
  – knuffie voor Belle

 • Reply Nathalie June 9, 2014 at 10:46 pm

  Congrats alweer! We worden samen oud 😉 Ben jaren geleden beginne lezen op kot en vind het hier nog altijd gezellig.
  Ik vind ongeveer alles leuk waar Belle in voorkomt *fancrush*, de persoonlijke stukjes dus. Dit zie ik best ruim dus ook shoplogs e.d. De post waar ik het snelste bij doorklik zijn de post met bvb kapselplaatjes.

 • Reply Stijn June 10, 2014 at 12:18 am

  Aan je wedstrijd zal ik niet deelnemen. Maar wel een hele grote proficiat met je vijfde verjaardag. Je hebt, wanneer je terugkijkt, al een stevige weg afgelegd. Waar hoop je op de 10de verjaardag ergens te staan?

 • Reply Sandra June 14, 2014 at 1:07 pm

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze fijne winactie. De FB-pagina is echt superhandig, zo weet ik meteen of er een nieuw artikel online staat :D. Mijn favoriete artikelen op jouw site zijn de reviews, nieuwe dingen ontdekken en meteen weten wat je ervan vindt, handig!
  Ik wens je nog veel fijne blogjaren toe!

 • Reply Pauline June 15, 2014 at 10:13 pm

  Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je 5e blogverjaardag! 😀
  Ik doe ook graag mee met je winactie. Shoplogs of dingen die je online hebt besteld vind ik eigenlijk wel het leukst om te zien. Mooie nieuwe aankoopjes, heerlijk! Oh, en de artikels met interieur inspiratie vind ik ook erg leuk! Volgens mij is die rubriek nog vrij nieuw, leuke toevoeging! 😉

  • Reply Pauline June 15, 2014 at 10:14 pm

   Oh ik zie nu pas dat de actie al voorbij is, haha. Tja dat krijg je ervan als je achterloopt met Bloglovin haha. Toch nog gefeliciteerd 😉

  • Reply Glamourista June 16, 2014 at 6:57 pm

   Bedankt Pauline! 🙂 Ja klopt, die zijn nieuw… sinds ik op mezelf woon ben ik zoveel op Pinterest aan het kijken en inspiratie aan het opdoen dat ik er ineens maar een nieuwe categorie van besloot te maken ^^

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.