shopping haul

Geshopt in Gent

June 25, 2014
2014-05-25-10.57.50

Laatste update op

Enkele weken geleden was ik een dagje in Gent (je weet wel, een beetje de toerist uithangen!) en eigenlijk hadden we afgesproken dat we zo goed als niet gingen shoppen, maar vooral culturele dingen zouden bezoeken en lekker zouden gaan eten. Tja… dat was eventjes buiten het slechte weer ‘s ochtends gerekend. Bibberend van de kou (ik was zo slim geweest om voor een skinny jeans, truitje en neplederen jasje te gaan) zijn we dan toch maar eventjes de Veritas binnengevlucht voor een lekker warme sjaal. Ik kwam een prachtige lavendelblauwe, warme sjaal tegen en besloot hem mee te nemen. Moederlief zag ook een sjaal die supermooi bij haar stond (zelfs dezelfde kleur als haar favoriete lipstick) dus die kreeg ze als cadeautje van mij. Niet dat wij al lades vol sjaals hebben hoor, welnee 😉 2014-05-24 10.28.32     2014-05-25 10.57.50 Daarna was het tijd voor een ontzettend lief winkeltje, “Huis van Zwaluw” genaamd. Dit was een tip van een collega (samen met de plek waar we veggie burgers gingen eten) en jongens, wat een heerlijk winkeltje was dat! Allerlei superleuke spulletjes voor in huis (jullie weten vast wel dat dat mijn grote zwakte is geworden sinds ik op mezelf woon): leuk servies, toffe tassen, prachtige muurstickers, kekke notitieboekjes, you name it. Ik ben heel braaf van de notitieboekjes afgebleven (er liggen er hier nog een dozijn die ik eerst maar eens vol moet kliederen) maar kwam wel thuis met wat uitbreiding voor mijn – al zeg ik het zelf – behoorlijk eclectische servies (en het meeste in melamine en plastic, ik kan heel slecht tegen het geluid van kletterende borden tijdens het afwassen en laat nogal snel iets vallen ;)). De grote beker met drinktuitje kreeg ik als cadeautje van la mama. Ik probeer trouwens altijd iets kleins mee te nemen van een tripje, iets wat ik iedere dag (of toch vaak) gebruik. Dit gaat mij dus altijd aan die superleuke dag in Gent doen denken als ik ermee ontbijt! En last but not least: een zak anijsneuzekes en een goddelijke veggie burger met slaatje en vers sapje… yum!   2014-05-24 17.35.44 2014-05-24 16.13.11    

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kiss & Make-up June 26, 2014 at 11:01 am

  Die veggieburger en dat fetaslaatje ziet er zeeeeer appetijtelijk uit! Mooi serviesje ook, heel schattig.

 • Reply Sandra June 26, 2014 at 7:46 pm

  Cuberdons yummie! Huis van zwaluw lijkt me een supertof winkeltje! Woon ik al mijn hele leven net buiten Gent, sinds anderhalf jaar officieel in Gent en heb ik nog nooit van het winkeltje gehoord, shame on me :D!

 • Reply Veritas July 24, 2014 at 2:44 pm

  De sjaal staat je beeldig!

  • Reply Glamourista July 24, 2014 at 6:55 pm

   Bedankt! Toevallig heb ik vandaag bij jullie nog 3 sjaals gehaald voor de herfst 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.