Wat wil jij graag bijleren?

intuitive-learning

Enkele dagen geleden zat ik met een dilemma: ik wou zoveel nieuwe dingen leren, maar ik had eigenlijk geen idee waar ik moest beginnen! Ik ben iemand die graag dingen bijleert, en ik heb ook regelmatig een nieuwe uitdaging nodig op dat vlak. Dat hoeft niet eens alleen op werkgebied te zijn hoor, integendeel… ook in mijn vrije tijd leer ik graag bij. Maar vaak stop ik er op den duur mee omdat het even te druk is (of eerlijk: omdat ik er niet genoeg tijd meer voor maak). Ik zal mijn lijstje delen en jullie zullen zien hoe divers het is 🙂 (komt ook door mijn werk, ik werk in de e-marketing en wil daardoor ook op de hoogte blijven van wat er allemaal reilt en zeilt in dat wereldje). Enkele dingen die ik op dit moment graag zou willen leren:

 • goed met excel leren werken (vooral met die formules)
 • goed met Outlook leren werken
 • HTML opfrissen
 • CSS opfrissen
 • PHP aanleren
 • cursus digitale fotografie volgen
 • Italiaans
 • mijn Spaans opfrissen
 • kapster worden (echt :p ), gewoon als een vrijetijdsdingetje… beauty en fashion vind ik nog steeds interessant
 • Photoshoppen (ik kan de basics al wel, maar ik wil het beter en sneller kunnen)

Zo, dat vind ik voorlopig alweer wel genoeg 😉 Wat zouden jullie graag nog leren?

3 Comments

 1. Super om te lezen dat ik hier niet alleen in ben! Sinds ik afgestudeerd ben heb ik ook steeds die drang om nog bij te willen leren, zo heb ik al een extra jaar Spaans gevolgd in avondschool en een opleiding begonnen in afstandsonderwijs. Ik vind die systemen wel moeilijk omdat je je dan steeds moet dwingen om na je werk nog les te gaan volgen :s.
  Ik studeer liever op mezelf maar dan krijg je natuurlijk geen officieel papiertje, zo zou ik graag nog Turks leren, meer over HR bijleren en mijn InDesign kennis terug wat opkrikken. Daarnaast zou ik ook graag leren naaien maar daar heb ik vrees ik niet genoeg geduld voor :).

  • Oh, leuk om te lezen dat jij er ook zo actief mee bezig bent 😀 Ik denk dat het bij mij net is omdat het niet meer moet, nu kan ik leren wat ik graag wil ^^ Zelf ga ik proberen zoveel mogelijk online te leren als dat kan, ik weet hoe moeilijk ik doordeweeks tijd kan/wil maken om nog les te gaan volgen. Heel veel succes! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

mua-undressed-e1398887355647

MUA undressed palette: review en swatches

MUA undressed versus Urban Decay naked palette – dupes!

mua-undressed-urban-decay-naked-palette