NOTD Hema paars-roze 08

NOTD Hema paars-roze 08

Eigenlijk was ik al een paar weken op zoek naar een fijne paars-rozige nagellak. Toen ik dit lakje tegenkwam bij de Hema, wou ik hem dus heel erg graag uittesten. Een kleine tip: zelfs met een sneldrogende topcoat, probeer niet te gaan slapen met vers gelakte nagels als je geen afdruk op je nagelt wilt 😉 Maar… ik ben gék op deze kleur, zo mooi! Op deze foto’s heb ik 2 laagjes op en een sneldrogende topcoat van L’Oréal.

Nog meer artikels:   Vaarwel lange nagels...

notd-hema

 

notd-hema

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. April 9, 2014 / 12:43 pm

    mooi kleurtje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.