Lenteschoonmaak: bye make-up!

2014-04-10-11.50.28-e1397244375940

De lentekriebels hebben me erg te pakken de laatste tijd: zo heb ik een tijd geleden mijn kleerkasten helemaal uitgemest en gesorteerd wat ik nog wel ging houden. Je kan het filmpje en artikel hier bekijken. Deze week zat ik te rommelen in mijn make-up bakje en besloot ik om ineens wat lege en vervallen dingen weg te doen. Hier zie je wat weg kan:

stash-opruimen

Nog meer artikels:   Brexit en de UK webshops zoals Asos, Boohoo

  De Photo finish foundations ga ik bijhouden: er zitten nog maar wat restjes in en zijn perfect om mee te nemen voor een sleepover (dan kan je daarna het flesje weggooien) of vakantie. De false lash effect mascara van Catrice is trouwens ongelofelijk goed! Als je nog een fijne mascara zoekt, moet je deze zeker eens gaan testen. Een van de komende dagen ga ik mijn nagellakstash eens aanpakken. Zal ik binnenkort nog eens een overzicht van mijn stash(je) maken?  

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2014-03-23-11.24.12

NOTD Hema paars-roze 08

Interieurinspiratie: fairy lights

slaapkamer-inrichten