Lenteschoonmaak: bye make-up!

Lenteschoonmaak: bye make-up!

De lentekriebels hebben me erg te pakken de laatste tijd: zo heb ik een tijd geleden mijn kleerkasten helemaal uitgemest en gesorteerd wat ik nog wel ging houden. Je kan het filmpje en artikel hier bekijken. Deze week zat ik te rommelen in mijn make-up bakje en besloot ik om ineens wat lege en vervallen dingen weg te doen. Hier zie je wat weg kan:

Nog meer artikels:   Shop Aussie online bij bol.com

stash-opruimen

  De Photo finish foundations ga ik bijhouden: er zitten nog maar wat restjes in en zijn perfect om mee te nemen voor een sleepover (dan kan je daarna het flesje weggooien) of vakantie. De false lash effect mascara van Catrice is trouwens ongelofelijk goed! Als je nog een fijne mascara zoekt, moet je deze zeker eens gaan testen. Een van de komende dagen ga ik mijn nagellakstash eens aanpakken. Zal ik binnenkort nog eens een overzicht van mijn stash(je) maken?  

Nog meer artikels:   Grote makeupmusthaves.nl haul: shoplog
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. April 13, 2014 / 1:35 am

    Af en toe nodig, onze stash eens goed uitzoeken en opruimen. En het geeft zo’n fijn gevoel erna vind ik altijd! 🙂

    • April 14, 2014 / 9:12 pm

      Vind ik ook! Ik wil zeker geen vervallen dingen op mijn gezicht smeren… en liever een kleinere stash met allemaal dingen die ik wel gebruik 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.