Cruelty Free Beauty

Lenteschoonmaak: bye make-up!

April 12, 2014
2014-04-10-11.50.28-e1397244375940

Laatste update op

De lentekriebels hebben me erg te pakken de laatste tijd: zo heb ik een tijd geleden mijn kleerkasten helemaal uitgemest en gesorteerd wat ik nog wel ging houden. Je kan het filmpje en artikel hier bekijken. Deze week zat ik te rommelen in mijn make-up bakje en besloot ik om ineens wat lege en vervallen dingen weg te doen. Hier zie je wat weg kan:

stash-opruimen

  De Photo finish foundations ga ik bijhouden: er zitten nog maar wat restjes in en zijn perfect om mee te nemen voor een sleepover (dan kan je daarna het flesje weggooien) of vakantie. De false lash effect mascara van Catrice is trouwens ongelofelijk goed! Als je nog een fijne mascara zoekt, moet je deze zeker eens gaan testen. Een van de komende dagen ga ik mijn nagellakstash eens aanpakken. Zal ik binnenkort nog eens een overzicht van mijn stash(je) maken?  

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Roxanne April 13, 2014 at 1:35 am

  Af en toe nodig, onze stash eens goed uitzoeken en opruimen. En het geeft zo’n fijn gevoel erna vind ik altijd! 🙂

  • Reply Glamourista April 14, 2014 at 9:12 pm

   Vind ik ook! Ik wil zeker geen vervallen dingen op mijn gezicht smeren… en liever een kleinere stash met allemaal dingen die ik wel gebruik 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.