Interieurinspiratie: fairy lights

Interieurinspiratie: fairy lights

In mijn appartement heb ik op verschillende plaatsen leuke fairy lights (hele dunne ‘kerstlichtjes’) hangen, maar toen ik op Pinterest op nog enkele leuke ideetjes stootte… moest ik ze toch eventjes delen met jullie. Op dit moment zit ik erover te denken om misschien een headbord te maken voor mijn bed, mét fairy lights. Lijkt me heerlijk om daar ‘s avonds na mijn werk nog een poosje te relaxen! Volg mij op Pinterest voor nog meer leuke inspiratie voor je kamer of eigen woning! Hier de fairy lights in mijn appartementje: 2014-03-15 16.08.37   2013-11-02 20.06.43 2013-11-02 14.22.19

Nog meer artikels:   Gold foil quotes: interieurinspiratie

Pinspiration:

fairy-lights fairy-lights-spiegel fairy-light fairy-lights-slaapkamer slaapkamer-lichtjes fairy-lights-2 lichtjes-slaapkamer slaapkamer-inspiratie kaptafel-lichtjes slaapkamer-inrichten slaapkamer-lichtjes2   En? Wat vinden jullie ervan?  

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

  1. April 13, 2014 / 6:06 pm

    Supermooi, vooral in een slaapkamer. Geeft meteen een érg romantisch effect :-).

    • April 14, 2014 / 9:12 pm

      Mooi he? Ik moet echt eens werk gaan maken van zo’n headboard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.