Uncategorized

30 day squat challenge: op de helft

April 2, 2014
squatten

Laatste update op

De 30 day squat challenge, en ik zit op de helft! Op dag 16 vandaag, om exact te zijn… dus heerlijk een dagje rust voor mij. Het gaat heel erg goed, ik merk bijna niets van spierpijn. Dus om alles wat efficienter te maken, voeg ik nu gewichten toe. Voorlopig lukt het me nog wel om alle squats achter elkaar uit te voeren, maar ik heb zo het gevoel dat het niet gaat blijven duren 😉 Maar… Ik zie écht ongelofelijk veel verschil in de spiegel 😮 Ik blijf zeker doorgaan 😀 Hoe gaat het bij jullie? 30-day-squat-challenge

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Roxanne April 5, 2014 at 11:03 am

  Goed bezig! Succes! En ik ben wel benieuwd of je veel verschil merkt.

 • Reply Sandra April 14, 2014 at 5:55 pm

  Top! Ik ben vandaag ook begonnen en voel het toch wel in mijn benen, hopelijk betert het snel! Het is wel tof om te doen :D!

  • Reply Glamourista April 14, 2014 at 9:13 pm

   Dat betert hoor, je spieren moeten gewoon nog wennen 🙂 Veel succes!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.