Pink ombré nails – Catrice

Pink ombré nails – Catrice

Ik besloot eens uit mijn comfort zone te stappen en eens voor fellere kleuren roze te gaan (normaal zie ik oudroze gewoon op mijn nagels verschijnen, nothing too flashy). Doordat ik bij het Kruidvat zo ontzettend stond te twijfelen over de kleuren, nam ik enkele roze kleuren van Catrice mee en besloot er een pink ombré van te maken.   Van links naar rechts (2 laagjes): – Catrice Pinkadoxa: Barbie pink – Catrice the Pinky and the Brain (deze naam, heerlijk!!) : donkerder roze met héle subtiele shimmer – Catrice Fuchsiarama (mooi fuchsiakleurtje) – Sally Hansen Satin Glam Go Gold   skittle nail art ombre nails

Nog meer artikels:   Challenge: 1 jaar geen make-up kopen (6 maanden update)
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

  1. March 22, 2014 / 5:23 pm

    Weeral Sally Hansen! Die naam duikt steeds weer op. Ik geloof dat we een nieuw it)brand voor deze omer kennen 😉 Ik heb het nog nooit getest, maar moet misschien toch eens een kijkje gaan nemen bij Planet Perfume! xo

    • March 22, 2014 / 5:43 pm

      De nagellak blijft ook goed zitten, ik was aangenaam verrast!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.