dierproefvrije make-up

Pink ombré nails – Catrice

March 22, 2014
2014-03-14-13.42.38

Laatste update op

Ik besloot eens uit mijn comfort zone te stappen en eens voor fellere kleuren roze te gaan (normaal zie ik oudroze gewoon op mijn nagels verschijnen, nothing too flashy). Doordat ik bij het Kruidvat zo ontzettend stond te twijfelen over de kleuren, nam ik enkele roze kleuren van Catrice mee en besloot er een pink ombré van te maken.   Van links naar rechts (2 laagjes): – Catrice Pinkadoxa: Barbie pink – Catrice the Pinky and the Brain (deze naam, heerlijk!!) : donkerder roze met héle subtiele shimmer – Catrice Fuchsiarama (mooi fuchsiakleurtje) – Sally Hansen Satin Glam Go Gold   skittle nail art ombre nails

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nikki | The Ginger Diaries March 22, 2014 at 5:23 pm

  Weeral Sally Hansen! Die naam duikt steeds weer op. Ik geloof dat we een nieuw it)brand voor deze omer kennen 😉 Ik heb het nog nooit getest, maar moet misschien toch eens een kijkje gaan nemen bij Planet Perfume! xo

  • Reply Glamourista March 22, 2014 at 5:43 pm

   De nagellak blijft ook goed zitten, ik was aangenaam verrast!!

 • Reply Roxanne March 22, 2014 at 11:39 pm

  I like it!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.