Pink ombré nails – Catrice

2014-03-14-13.42.38

Ik besloot eens uit mijn comfort zone te stappen en eens voor fellere kleuren roze te gaan (normaal zie ik oudroze gewoon op mijn nagels verschijnen, nothing too flashy). Doordat ik bij het Kruidvat zo ontzettend stond te twijfelen over de kleuren, nam ik enkele roze kleuren van Catrice mee en besloot er een pink ombré van te maken.   Van links naar rechts (2 laagjes): – Catrice Pinkadoxa: Barbie pink – Catrice the Pinky and the Brain (deze naam, heerlijk!!) : donkerder roze met héle subtiele shimmer – Catrice Fuchsiarama (mooi fuchsiakleurtje) – Sally Hansen Satin Glam Go Gold   skittle nail art ombre nails

Nog meer artikels:   Bruidsmake-up: naturel

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

yoga

Gek op yoga

30 day squat challenge update

30-day-squat