Mijn doelen voor 2014

do-it

Voor ik mijn wondere lijstje met jullie deel, wil ik eerst even meegeven dat ik allergisch ben aan het woord ‘voornemens’. Bahbah. Ik ben een heel erg resultaatgericht iemand, dus worden het doelen in mijn hoofd (met afstreeplijstje, ohja).

 • Sneller op smsjes en co antwoorden… nummer 1 ergernis van mijn vrienden 😉 Ik lees het vaak wel, maar ben ondertussen bezig met iets anders en vergeet te antwoorden, sorry!

Voorlopig een groot succes! 12 dagen bezig aan 2014 and totally nailing it. Yes!

 • Meer slaap! Toch echt proberen om op werkdagen 8-9 uur slaap te hebben.

Euhm. Dit doel is allesbehalve aan het lukken, haha! 

 • Mijn nagellak vaker posten op Glamourista. (Ik maak de foto’s vaak wel, maar vergeet ze dan te posten. Volgens mij heb ik nu nog meer dan 40 NOTD’s liggen… Maar als je me volgt op Instagram, zie je ze sowieso!)

Dit jaar nog geen pootjes gepost op de site… ieks!

 • Bloed, plasma of beenmerg doneren
 • Meer leren programmeren (html /css/ php)
Nog meer artikels:   Kitteh 2.0

Sinds ik hier woon, ben ik al bezig op Codecademy, maar hij houdt mijn voortgang niet meer bij 🙁 Je kreeg normaal een balkje te zien, maar hij houdt het niet meer bij. (Ik ben een voortgangbalkjes- en lijstjesmens)

 • Meer uit handen geven

Ik ben iemand die graag alles zelf doet, en zeker als het op mijn eigen websites aankomt. In december heb ik voor het eerst iemand aangenomen die een plugin voor mj maakte, een plugin die mij dagenlang werk bespaart. Dat moet ik dus vaker doen, hoe moeilijk ik het soms vind om ‘mijn kindje uit handen te geven’… zo hou ik meer tijd over voor belangrijkere dingen.

 • efficiënter werken

Ik kom thuis, begin aan mijn huishouden, zet de TV op voor wat achtergrondgeluid, neem een douche en kook. Eigenlijk moet ik ondertussen nog ervoor zorgen dat ik artikels klaarzet voor Glamourista en mijn andere websites, maar dankzij allerlei leuk volk op Twitter, Facebook, Pinterest (de mijne vind je hier!) etc lukt dat niet zo goed. Ik lig dan ‘s avonds in mijn bed (ook na een weekend) en vraag me af wat ik eigenlijk gedaan heb voor de sites. Meestal is dat niet veel 🙁

 • Opener worden
Nog meer artikels:   Glamourista.nl is 6 jaar!

Ook deze kreeg ik van mijn familie en vrienden te horen: ik werd te hard en zakelijk… In mijn verdediging: dat krijg je ook wel als je als vrouw in een mannenwereld terecht komt (niet persé mijn day job, maar alles wat achter Glamourista en de andere sites zit) en je jezelf nogal vaak moet verdedigen (“Nee, het is niet puur en alleen fashion en make-up, er zit wat achter”) en veel bedrijven denken misbruik van je te kunnen maken. Wel, veel mensen denken dat sowieso als je een populairdere site hebt, jammer genoeg. Reken daar nog slechte exen bij en nog meer van dat leuks en als je niet oppast… sluit je jezelf af en word je “een steenkoud rotwijf”. Dus, ik wil minder zakelijk worden en weer warmer zijn.

 • Meer tijd steken in mijn geliefden
Nog meer artikels:   Verjaardagswinactie

Dit heeft ook weer wat te maken met het vorige puntje: ik maakte in 2013 niet altijd genoeg tijd vrij voor wat écht belangrijk was: de mensen (en Belle!!) die ik graag zie. Ik probeer zonder spijt te leven, dus moet ik dit aanpakken!

 • Minder multitasken

Ik multitask veel en heb altijd een stuk of 20 tabs in mijn browser openstaan. Nu maar eens gaan proberen om meer af te werken per dingetje 🙂   a2a0eaac6e19583a124a92cac5a5d969   Hebben jullie specifieke doelen? Ik hoor ze heel graag, misschien heb ik er zelf ook iets aan! 🙂

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

4 Comments

 1. Interessante doelen, ik wens je er superveel succes mee! Mijn doel is om dit jaar NOG gelukkiger te worden en komaf te maken met de dingen in mijn leven waar ik niet blij mee ben. Actie ondernemen ipv lijdzaam ondergaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

uggs-sale

Uggs sale | Uggs sale online

Kneipp badolie beautygeheim

2014-01-29-13.38.55