Heerlijke herfstjassen

herfstjassen

Wel, het herfstweer is er! Ik ben al talloze herfstwandelingen gaan maken, maar eigenlijk zoek ik nog een fijne herfstjas. Op dit moment heb ik vooral winterjassen en zomerjassen en zoek ik dus nog een fijne tussenjas. Ik zat te zoeken en te zoeken en ik ontdekte hele leuke jassen (de ene al wat duurder dan de andere). Gaande van boucléjassen, leren jasjes tot een warmere wollen jas… het zit er allemaal tussen! Hebben jullie al een fijne herfstjas geshopt? Ik ga binnenkort ook eens kijken naar mooie parka’s die de regen tegenhouden (dat zou bij deze onderstaande jassen nog wel eens een probleempje kunnen zijn… oeps!). Alleen vind ik parka’s meestal niet zo heel erg mooi, dus dat zal nog wel een opdracht worden, denk ik zo!

Herfstjassen

 

Nog meer artikels:   Zonnige pin-up jurkjes - vintage jurken - jaren '50 jurken

herfstjas

Morris Loren coat – 539,95 euro (meer details hier) Deze zwarte wollen jas vind ik ongelofelijk mooi: classy en hij gaat jarenlang mee… maar die prijs!

herfstjassen-blazer

American Vintage zip blazer – 209,95 euro (meer details hier) Een heerlijk warme blazer uit sweatstof (oooh, dit is wat voor mij zeg!). De prijs is niet echt budgetvriendelijk, moet ik zeggen, maar ik vind het wel een hele fijne jas. Lekker warm, maar toch ook nog fashionable!

Nog meer artikels:   King Louie 2015-2016 A/W nieuwe collectie

herfstjassen-leren-jas

Vero Moda Rich Short Jacket – 39,95 euro (meer details) Lederen jasjes mochten toch niet ontbreken in dit lijstje, toch? En ik heb nog een budgetvriendelijke jas gevonden, yes!

cropped jeansjasje

Orjan Andersson cropped spijkerjasje – 89,95 euro (shop de jas hier) Een cropped jasje met dit herfstweer? Ja hoor, gewoon dragen boven een lekker warme trui en je kan er weer tegenaan!

suede herfstjas

Vero Moda suede jasje in zwart – 159,95 euro (shop de jas hier) Ook dit prachtige suède jasje mag gezien worden.

Nog meer artikels:   Welke schoenen draag je onder een jurkje?

warme-herfstjas-kaki

 Busnel Chanty coat – 649,95 euro (de jas vind je hier) Deze jas vind ik ook prachtig! Jammer genoeg echt wel niet budgetvriendelijk (deze jas is meer dan mijn huur, hallo!), but oh-so-pretty.

herfstjassen

Denim & Supply Ralph Lauren – 369,95 euro (shop de jas hier)

only-herfstjas

Only boucle lange jas – 89,95 euro (shop de jas hier)

wollen herfstjas

B. Young Comma L – 199,95 euro (shop de jas hier) (Wat heeft zij leuk haar en make-up trouwens!!)

boucle-jas-herfstjas

Iro Chanice Jacket – 459,95 euro (de jas kan je hier vinden)

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

goals

Mijn doelen voor november

Mijn nagellakstash: november 2013

nagellakstash-glamourista