fashion

Heerlijke herfstjassen

November 2, 2013
herfstjassen

Laatste update op

Wel, het herfstweer is er! Ik ben al talloze herfstwandelingen gaan maken, maar eigenlijk zoek ik nog een fijne herfstjas. Op dit moment heb ik vooral winterjassen en zomerjassen en zoek ik dus nog een fijne tussenjas. Ik zat te zoeken en te zoeken en ik ontdekte hele leuke jassen (de ene al wat duurder dan de andere). Gaande van boucléjassen, leren jasjes tot een warmere wollen jas… het zit er allemaal tussen! Hebben jullie al een fijne herfstjas geshopt? Ik ga binnenkort ook eens kijken naar mooie parka’s die de regen tegenhouden (dat zou bij deze onderstaande jassen nog wel eens een probleempje kunnen zijn… oeps!). Alleen vind ik parka’s meestal niet zo heel erg mooi, dus dat zal nog wel een opdracht worden, denk ik zo!

Herfstjassen

 

herfstjas

Morris Loren coat – 539,95 euro (meer details hier) Deze zwarte wollen jas vind ik ongelofelijk mooi: classy en hij gaat jarenlang mee… maar die prijs!

herfstjassen-blazer

American Vintage zip blazer – 209,95 euro (meer details hier) Een heerlijk warme blazer uit sweatstof (oooh, dit is wat voor mij zeg!). De prijs is niet echt budgetvriendelijk, moet ik zeggen, maar ik vind het wel een hele fijne jas. Lekker warm, maar toch ook nog fashionable!

herfstjassen-leren-jas

Vero Moda Rich Short Jacket – 39,95 euro (meer details) Lederen jasjes mochten toch niet ontbreken in dit lijstje, toch? En ik heb nog een budgetvriendelijke jas gevonden, yes!

cropped jeansjasje

Orjan Andersson cropped spijkerjasje – 89,95 euro (shop de jas hier) Een cropped jasje met dit herfstweer? Ja hoor, gewoon dragen boven een lekker warme trui en je kan er weer tegenaan!

suede herfstjas

Vero Moda suede jasje in zwart – 159,95 euro (shop de jas hier) Ook dit prachtige suède jasje mag gezien worden.

warme-herfstjas-kaki

 Busnel Chanty coat – 649,95 euro (de jas vind je hier) Deze jas vind ik ook prachtig! Jammer genoeg echt wel niet budgetvriendelijk (deze jas is meer dan mijn huur, hallo!), but oh-so-pretty.

herfstjassen

Denim & Supply Ralph Lauren – 369,95 euro (shop de jas hier)

only-herfstjas

Only boucle lange jas – 89,95 euro (shop de jas hier)

wollen herfstjas

B. Young Comma L – 199,95 euro (shop de jas hier) (Wat heeft zij leuk haar en make-up trouwens!!)

boucle-jas-herfstjas

Iro Chanice Jacket – 459,95 euro (de jas kan je hier vinden)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nathalie November 2, 2013 at 9:00 pm

  http://www.zalando.be/benetton-mantel-zwart-4be21h00q-802.html

  Ik kocht gisteren deze “tussenjas” van Benetton, maar dan in het beige… staat echt leuk met die A-lijn. En het beste, in de v&d in NL kreeg ik 30% korting… score 😀

 • Reply Glamourista November 2, 2013 at 10:49 pm

  Die grijze staat al maanden op mijn wishlist Nathalie 😀 Goeie smaak, hihi 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.