Uncategorized

Gouden kerstdecoratie

November 30, 2013
kerst-decoratie-shoppen

Laatste update op

Als jullie de foto’s en het filmpje van mijn appartement gezien hebben, begrijpen jullie wel dat ik gek ben op all things golden… gouden kaarsen,schalen,… you name it, en je ziet het staan hier. Nu kwam ik dit setje schalen tegen (ze staan hier) en boy, dat zou echt wel perfect passen hier! Ik heb nu al enkele mooie kaarsenhouders waar het bij zou passen. Hebben jullie veel gouden accessoires in huis? Dit setje van 3 schalen kost 44,95 euro, wat ik nog wel vind meevallen (ik heb een grote schaal van Ikea, ook met gouden binnenkant, en die was geloof ik al 23 euro).

kerst-decoratie-shoppen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.