Tip: Je schoenen regelmatig afwisselen

Tip: Je schoenen regelmatig afwisselen

Vandaag heb ik een handige tip voor jullie: als je je schoenen afwisselt (dus niet iedere dag een ander paar schoenen), gaan je schoenen veel langer mee. Zo hebben je schoenen ook weer eventjes de tijd om zichzelf ‘te zetten’ en kunnen ze ook een beetje ontluchten en ontzweten. Zo probeer ik zelf elke dag een ander paar schoenen aan te trekken (geen nood, maximum 3 paar schoenen per week hoor) zodat ik ze toch wat rusttijd kan geven. Een beetje moeilijk, want ik ben zo iemand die het liefst van al elke dag haar favoriete laarzen en enkellaarzen zou willen dragen. Hopelijk werkt het ook zo niet met tassen 😉

Nog meer artikels:   Welk kleurtype ben jij?

Laten jullie je schoenen regelmatig een dagje luchten?

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.