persoonlijk

Verhuisrommel, onverwachte kosten en tassencravings

August 13, 2013
STEP_TREK_PU_CG_F_3542

Laatste update op

Ah, de titel zegt alles al: een verhuisrant! Hurrah! (Hé, jullie geven altijd aan dat jullie graag persoonlijke dingen van mij zien, le voilà!). Dus…op het einde van deze maand verhuis ik en aangezien ik echt in nesting mode geraakt ben, is er een hoop ‘rommel’ die in de weg staat. Naja, rommel… nuttige dingen hoor: zakken van de Ikea, een oven, stoelen, zakken met potten, pannen,… yikes! Ik ben zo iemand die niet gedijt in rommel, dus voel ik me al een paar dagen behoorlijk miserabel in mijn vel: door de rommel slaap ik ontzettend slecht en voel ik me hier niet meer thuis, erg rot. Over 2 dagen heb ik sowieso de sleutel al en dan ga ik mijn slaapkamer schilderen en stilaan al wat zakken met spulletjes voor in de keuken en badkamer (daar heb ik al kasten) meenemen en het hier ook weer wat opgeruimder maken. Heel spannend allemaal! Het rotte zijn de onverwachte kosten… ik wist heus wel dat op mezelf gaan een dure grap ging worden, en had er geld voor opzijgezet, maar sommige dingen vallen toch erg tegen. 100 euro minimum voor een lift omdat ik op zondag verhuis, 45 euro om de straat af te laten zetten, 100 euro voor het huren van een camionette, een halve maand huur en gisteren besloot mijn iPhone 3G’tje echt de geest te geven en heb ik nu een Samsung Galaxy 3 mini (prima ding, overigens) die toch ook weer 250 euro kostte. En dan te denken dat ik begin deze maand heel graag een tas wou kopen van Kesslord, maar niet mocht omdat ik die 200 euro vast goed kon gebruiken voor de verhuis (het zou een verlaat verjaardagscadeau voor mezelf zijn). Ergens goed dat ik het niet gedaan heb hoor, maar ik zou het veel minder weggegooid geld vinden! Belle is trouwens een beetje aan het hervallen dus heb ik direct weer medicatie gehaald en krijgt ze spuitvoeding om haar er even door te sleuren. Heel veel werk en gedoe, maar ze laat het heel erg flink doen. Als je mij op Instagram volgt, kan je alles zo’n beetje meevolgen trouwens! Voor Belle had ik 3 zakken kattenzand besteld van 15 kilo/stuk bij Zooplus en die eikels hebben er maar 1 geleverd (en verder zijn ze zo goed als niet te bereiken). Ik had ze begin deze maand besteld zodat ik ze zéker tegen de verhuis zou hebben. Als jullie mij al even volgen, weten jullie hoe slecht mijn spieren zijn (boodschappen dragen = een week felle spierpijn), en als ik dan toch minstens 100 euro moet dokken om een liftje te huren, leek het me handig om ineens een jaarvoorraad (zeg, een zak of 7) kattenzand ttellen en via deie lift op mijn appartement te krijgen. Ja, toch? Anyway, niks dus 🙁 Ik heb hen gemaild, en net een vlammende commentaar op hun Facebook gezet. Mocht het dan nog niet lukken, dan komen er enkele ‘leuke’ artikels op Glamourista (zoektermen: ‘Slechte ervaring Zooplus’ en dies meer) en eis ik via Paypal mijn geld terug. Dit kan ik écht niet bij al die verhuisstress hebben :s Ik kijk er wel heel erg naar uit om te gaan schilderen en de sleutel te hebben, maar het meeste naar het verhuisd zijn. Dat alles geregeld is en ik gewoon na een drukke dag op mijn werk bij Belleke kan thuiskomen en niks meer aan mijn hoofd hebben (op dit moment is het pure chaos, I tell ya!). Maar goed, ik ga Belle nog wat spuitjesvoeding geven en dan gaan we slapen! Morgen weer een dagje vol dingen regelen (onder andere de verzekering) voor de boeg. Goodnight! x ps: ik ben bezig met de blogsale, maar mijn memory card besloot er mee op te houden… maar het komt eraan!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Eline August 14, 2013 at 8:04 am

  oh ik volg je nog niet op instagram, ga ik zeker doen!

  • Reply Glamourista August 14, 2013 at 10:14 pm

   Oh tof! Ik ga je zeker terugvolgen 🙂

 • Reply Nathalie August 14, 2013 at 3:57 pm

  Ah zo spannend allemaal. Ja, spreek me maar niet van die onverwachte kosten… amai wat er allemaal bij komt kijken he!
  Ik stond van een aantal hele normale zaken eigenlijk ook te kijken, hoeveel een stomme stoel kost bijvoorbeeld. Ik stond echt vaak met zo’n *are you kidding me$ gezicht in de winkel 🙂

  • Reply Glamourista August 14, 2013 at 10:15 pm

   OMG ik ook!! Ik heb mijn eetkamer en woonkamer/salon bij Odrada gehaald, maar we waren ook bij TopInterieur gaan kijken. Ik zat daar: “No way in hell dat ik 120 euro of 180 euro per stoel ga betalen”. Dus dan naar de ikea en 6 stoelen voor 240 euro gehaald. Hah! :p Ik zal eens foto’s gaan maken van mijn Ikeahaul enzo se 🙂

 • Reply Lieke August 18, 2013 at 6:29 pm

  Spannend! Veel succes met je verhuizing 😀

 • Reply Roxanne August 18, 2013 at 8:47 pm

  Op jezelf gaan is leuk, het verhuizen zelf is inderdaad stressig…. En de onverwachte kosten zijn ook shitty :S
  Hopelijk komen er geen onverwachte kosten meer bij en loopt verder alles op rolletjes! (inclusief de rest van je ZooPlus bestelling)

  • Reply Glamourista August 18, 2013 at 9:31 pm

   Ik heb de 15e nog een deel van het pakket gekregen, maar ik moet eerst nog ff controleren of het inderdaad de volledige 30 kilo is 😉 Uiteindelijk komt het allemaal wel in orde hoor, het is gewoon nu iets te stressy vaak :p

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.