Shoplog iHerb en Spartoo: Real Techniques kwasten en zomerschoenen

real-techniques-face-core-collection

Ik heb de laatste weken een beetje geshopt online… Wat ik geshopt heb? Wel, ik heb voor de eerste keer ooit bij iHerb besteld en bij Spartoo had ik nog een cadeaubon die ik kon opmaken, laten we eens gaan kijken wat er aangekomen is!

Bestelling iHerb:

Aangezien mijn geliefde Sigmakwasten nu al een jaar of 3 oud zijn, besloot ik eens te kijken of die kwasten van Real Techniques inderdaad zo geweldig zijn als iedereen beweert. Omdat het mijn eerste bestelling was, en ik een kortingscode had, kreeg ik 10 dollar korting (en daarmee verdiende ik mijn shippingkosten terug, yes). Ik heb nu zelf ook zo’n kortingscode/ vouchercode voor iHerb die je kan gebruiken om 10$ korting te krijgen op je eerste bestelling: BGH708 . In totaal betaalde ik 43,96 dollar (verzending inclusief), dat is omgerekend ongeveer 33 euro! Geen geld voor 7 kwasten, toch? Ik heb op 21 april besteld, en had de kwasten binnen op 29 april, best snel nog! Ondertussen heb ik ze iedere dag gebruikt en binnenkort zal ik de kwasten die ik heb, zeker reviewen. Kleine tip van de sluier: ik heb nog nooit zo’n goede kwasten gehad 😮 Ik bestelde:

real-techniques-settling-brush
Real Techniques Setting Brush
real-techniques-face-core-collection
Real techniques Face core collection
real-techniques-blush-brush
Real Techniques Blush Brush
real-techniques-expert-face-brush
Real Tecnhiques Expert Face Brush

Nog meer artikels:   Shopping haul Breda: Promiss, Sephora, Hema, Xenos, Douwe Egberts,...

Bestelling Spartoo:

Ik zit met de zomer in mijn hoofd, al enkele maanden 😉 Toch besloot ik dat ik flink moest zijn en niet alleen zomerschoenen mocht shoppen van mijn bon, maar ook een paar laarzen. Ik heb deze twee paar schoenen apart besteld, ook op 21 april –  hé, wat moet je anders doen op een zondagavond, toch? De Gabor Aritoun sandalen zitten zalig en kostten 98,99 euro, de Mjus laarzen waren afgeprijsd tot 143,20 euro. Ik had allebei de paren schoenen binnen op 30 april en ik ben er ongelofelijk blij mee, ze zitten zalig!  

Nog meer artikels:   Haul: Mywardrobe.com en Jordaan Lederwaren tas Spikes & Sparrow

 sandalen-gabor-aritoun mjus-laarzen-2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pin-up-jurkje

Zonnige pin-up jurkjes – vintage jurken – jaren ’50 jurken

Bruine haarkleuren

bruine-haarkleuren