shopping haul

Shoplog iHerb en Spartoo: Real Techniques kwasten en zomerschoenen

May 15, 2013
real-techniques-face-core-collection

Laatste update op

Ik heb de laatste weken een beetje geshopt online… Wat ik geshopt heb? Wel, ik heb voor de eerste keer ooit bij iHerb besteld en bij Spartoo had ik nog een cadeaubon die ik kon opmaken, laten we eens gaan kijken wat er aangekomen is!

Bestelling iHerb:

Aangezien mijn geliefde Sigmakwasten nu al een jaar of 3 oud zijn, besloot ik eens te kijken of die kwasten van Real Techniques inderdaad zo geweldig zijn als iedereen beweert. Omdat het mijn eerste bestelling was, en ik een kortingscode had, kreeg ik 10 dollar korting (en daarmee verdiende ik mijn shippingkosten terug, yes). Ik heb nu zelf ook zo’n kortingscode/ vouchercode voor iHerb die je kan gebruiken om 10$ korting te krijgen op je eerste bestelling: BGH708 . In totaal betaalde ik 43,96 dollar (verzending inclusief), dat is omgerekend ongeveer 33 euro! Geen geld voor 7 kwasten, toch? Ik heb op 21 april besteld, en had de kwasten binnen op 29 april, best snel nog! Ondertussen heb ik ze iedere dag gebruikt en binnenkort zal ik de kwasten die ik heb, zeker reviewen. Kleine tip van de sluier: ik heb nog nooit zo’n goede kwasten gehad 😮 Ik bestelde:

real-techniques-settling-brush

Real Techniques Setting Brush

real-techniques-face-core-collection

Real techniques Face core collection

real-techniques-blush-brush

Real Techniques Blush Brush

real-techniques-expert-face-brush

Real Tecnhiques Expert Face Brush

Bestelling Spartoo:

Ik zit met de zomer in mijn hoofd, al enkele maanden 😉 Toch besloot ik dat ik flink moest zijn en niet alleen zomerschoenen mocht shoppen van mijn bon, maar ook een paar laarzen. Ik heb deze twee paar schoenen apart besteld, ook op 21 april –  hé, wat moet je anders doen op een zondagavond, toch? De Gabor Aritoun sandalen zitten zalig en kostten 98,99 euro, de Mjus laarzen waren afgeprijsd tot 143,20 euro. Ik had allebei de paren schoenen binnen op 30 april en ik ben er ongelofelijk blij mee, ze zitten zalig!  

 sandalen-gabor-aritoun mjus-laarzen-2013

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.