Breng jij je gezichtspoeder ook verkeerd aan?

Breng jij je gezichtspoeder ook verkeerd aan?

Ojee… ik speel nu al enkele jaren met make-up en kennelijk breng ik mijn gezichtspoeder verkeerd aan! Eigenlijk vond ik het er al wel wat gek uitzien met een poederkwast, maar deze tips ga ik zeker opvolgen! Gebruikten jullie ook een poederkwast om je poeder aan te brengen zodat je make-up beter blijft zitten? In dit filmpje van Wayne Goss krijg je een hele duidelijke uitleg waarom je eigenlijk geen poeder mag aanbrengen met een poederkwast (en zeker niet al ‘vegend’), heel handig! Ik ga mijn puffje opzoeken en dat eens proberen deze week!

Nog meer artikels:   Bruidsmake-up: naturel
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

 1. Annette G.
  May 1, 2013 / 1:54 pm

  hahaha vooral als hij zegt: ja dat doe je, geef het maar toe 🙂 idd ik gebruik ook altijd een brush oepsie……

  • Glamourista
   May 1, 2013 / 11:25 pm

   Busted, haha 😀 Had ik ook hoor 😉

 2. Nathalie
  May 2, 2013 / 12:13 am

  Guilty… maar denk toch dat ik het zo ga blijven doen :p

  Ik moest trouwens steeds een inwendige giechel onderdrukken wanneer hij “powderpuff” zei 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.