kapsel

Blonde haarkleuren

April 16, 2013
blonde-haarkleuren

Laatste update op

Blonde haarkleuren  – Het is alweer eventjes 2013, hoog tijd om de mooiste blonde haarkleuren nog eens op een rijtje te zetten! Zelf ben ik ook blond, dus voor mijzelf is dit natuurlijk ook erg handig om te weten. We zien veel donkerblonde haarkleuren en honingblonde haarkleuren (yay!), maar ook veel natuurlijkere blondtinten met highlights en lowlights in het haar.

Blonde Haarkleuren

blonde-haarkleuren

Prachtige donkerblonde haarkleuren: afgewerkt met een mooie oudroze lipstick ( Anna Movchan via shutterstock)

blonde-haarkleuren-2

Nog een prachtige donkerblonde haarkleur: een van de populairste blonde haarkleuren, zeker in de herfst als herfstkapsel! Hier is het blonde kapsel erg mooi gestijld.  (Ann Haritonenko via shutterstock)

blonde-haarkleuren-3

Twee trends gecombineerd: blonde haarkleuren en een prachtige ruitjesblouse (liefst in een flanellen stof) (Svyatoslava Vladzimirska via shutterstock)

blonde-haarkleuren-5

Lichtblonde haarkleur, meer een karamel blonde haarkleur en prachtige oogmake-up (ladie c via shutterstock)

blonde-haarkleuren-7

Ik zei het al, donkerblonde haarkleuren zijn prachtig en helemaal hip nu! Haar mooie volle wenkbrauwen zijn ook prachtig in deze look! (Volodymyr Tverdokhlib via shutterstock)

blonde-haarkleuren-8

Blonde haarkleur, samen met een prachtige witte top ( Nick Starichenko via shutterstock)

blonde-haarkleuren-9

Gekrulde blonde haarkleuren en supercoole armbanden met spikes ( arthur studio 10 via shutterstock)

blonde-haarkleuren-10

Prachtige goudblonde haarkleur! Afgewerkt met een hele mooie opvallende ketting (Svyatoslava Vladzimirska via shutterstock)

blonde-haarkleuren-11

Lang blond haar in laagjes (nog meer laagjeskapsels) en lichtroze lipstick ( Nina Buday via shutterstock)

blonde-haarkleuren-12

Een koele blonde haarkleur, gecombineerd met een very au naturel make-up, erg mooi! (Aleshyn_Andrei via shutterstock)

Donkerblonde haarkleuren

blonde-haarkleuren-15

Prachtige donkerblonde haarkleuren met highlights, afgewerkt met een mooie oudroze lipstick ( Ann Haritonenko via shutterstock)

blonde-haarkleuren-9

Prachtig blonde krullen! Dit is weer een honingblonde haarkleur, heel mooi warm! (Maxim Ahner via shutterstock)

blonde-haarkleuren-bob

Een blonde haarkleur staat natuurlijk ook mooi als je boven de 30 bent! Deze vrouw heeft een prachtige blonde haarkleur met enkele highlights erin ( Nadino via shutterstock)

blonde-kapsels

Prachtige gekrulde haarstijl: blonde haarkleuren in een warmblonde haarkleur (venetiaans blond) (Sofia Andreevna via shutterstock)

Blonde haarkleuren 2013

Haarkleuren 2013: Blond gekruld haar. Dit kapsel blijf ik prachtig vinden, en vooral door de prachtige blonde haarkleur. Dit is een haarkleur die ik zelf ook erg graag zou willen (ik ben ook blond)! De verschillende tinten blond in een kapsel gaan we trouwens nog erg vaak zien omdat het weer helemaal in is. Blonde krullen: deze zachtblonde haarkleur wordt ook weer helemaal trendy: de blonde haarkleuren van 2013 zullen vooral natuurlijk zijn en ombré haarkleuren zullen er ook meer natuurlijker uit gaan zien. Blonde haarkleuren 2013: zoals ik al zei, ik heb een zwak voor de blonde haarkleuren van Rosie Huntington-Whiteley! Hier heeft ze een typisch Victoria’s Secret Angel kapsel: lang blond haar met lichte krullen. Ik vind haar donkerblonde haarkleur zo mooi! Ouderwets gekruld haar ziet er het mooist uit in een ‘ouderwetse’ blonde haarkleur! Blonde haarkleur met highlights en mooie krullen. Wat vinden jullie van deze haarkleur? Lichtblonde haarkleur met pasteltinten. De haarkleuren van 2013 worden steeds natuurlijker, maar soms zijn er nog enkele uitzonderingen: kijk maar naar deze blonde haarkleur met enkele lokjes in een pastelkleurige haarkleur. Donkerblonde haarkleur met krullen en een licht ombré effect! Blonde haarkleur met verschillende kleuren blond en afgewerkt met een leuk vlechtje. Dit lijkt mij een perfect lentekapsel of zomerkapsel, niet? Platinablonde haarkleuren zien we ook nog heel vaak verschijnen bij de haarkleuren 2013, vinden jullie dit kapsel ook geen prachtige snit? Donkerblond haar (honingblonde haarkleur) wordt het nieuwe blond! Julianne Hough heeft in mijn ogen echt een prachtige haarkleur! Persoonlijk hou ik meer van donkerblonde haarkleuren (daarom verf ik mijn eigen haar ook altijd donkerder blond). Zeer lichtblond haar (platinablond haar, ook vaak) gaan we ontzettend veel zien in de zomer en lente van 2013. Karamelblond/Honingblonde haarkleur met highlights en lowlights. Blonde haarkleuren 2013 – Kort haar, geverfd in blond met verschillende tinten. Zo zie je maar dat de leukste blonde haarkleuren ook mooi staan bij korte kapsels!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.