Uncategorized

Shopping haul: retail therapy!

March 29, 2013
Foto-op-29-04-2001-om-00.53

Laatste update op

Deze keer heb ik nog eens een shopping haul gefilmd voor jullie. De reden? Belle moet morgen voor een check-up naar de dierenarts, en ik ben nervous as hell… Sinds september is ze erg ziek geworden en morgen wordt er nog eens bloed getrokken en kijken we of alles geholpen heeft. (Ik zal hier een aparte blogpost over maken). Dus ik wou mijn zenuwen wat wegshoppen en ik had één topje nodig. En dat liep een tikje uit de hand 😉   Wat vinden jullie van de spulletjes? Aanfoto’s & co komen eraan 🙂 Hier alvast mijn nieuwe trui en ketting (snelle foto): glamourista-shopping-haul

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Glamourista March 30, 2013 at 12:38 am

  Geen idee wat Youtube dacht, maar ik ben geen fan van dat trillen :s Het is gebeurd tijdens het uploaden, ik kijk of opnieuw oploaden lukt… sorry!

 • Reply Tessabd April 3, 2013 at 11:53 am

  Ik heb de ketting ook gekocht, mooi bij blousejes met decolleté!

  • Reply Glamourista April 3, 2013 at 2:12 pm

   Hee, leuk 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.