Shopping haul: retail therapy!

Shopping haul: retail therapy!

Deze keer heb ik nog eens een shopping haul gefilmd voor jullie. De reden? Belle moet morgen voor een check-up naar de dierenarts, en ik ben nervous as hell… Sinds september is ze erg ziek geworden en morgen wordt er nog eens bloed getrokken en kijken we of alles geholpen heeft. (Ik zal hier een aparte blogpost over maken). Dus ik wou mijn zenuwen wat wegshoppen en ik had één topje nodig. En dat liep een tikje uit de hand 😉  

Nog meer artikels:   Mijn badkamerkastjes
Wat vinden jullie van de spulletjes? Aanfoto’s & co komen eraan 🙂 Hier alvast mijn nieuwe trui en ketting (snelle foto): glamourista-shopping-haul

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

 1. Glamourista
  March 30, 2013 / 12:38 am

  Geen idee wat Youtube dacht, maar ik ben geen fan van dat trillen :s Het is gebeurd tijdens het uploaden, ik kijk of opnieuw oploaden lukt… sorry!

 2. April 3, 2013 / 11:53 am

  Ik heb de ketting ook gekocht, mooi bij blousejes met decolleté!

  • Glamourista
   April 3, 2013 / 2:12 pm

   Hee, leuk 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.