persoonlijk

Verslaafd aan Pusheen!

December 3, 2012
pusheen

Laatste update op

Pusheen, huh? Oh my… jij komt duidelijk vanonder een steen gekropen 😉 Pusheen is mijn nieuwste verslaving! Een überlief kattebeest dat mijn hart gestolen heeft (he, behalve mijn liefste Belle… natuurlijk)! Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken hoor, maar als je net zo’n crazy cat lady bent als ik… dan moet je snel eventjes naar de website gaan. You’ll love it! By the way: mijn nieuwe wallpaper op het werk is er eentje van Pusheen (he, ik ben bijna 24/7 met websites bezig… ik mag heus een beetje cute stuff hebben en ik word er happy van!), je vindt de wallpaper hier! (is ‘ie leuk of is ‘ie leuk? 😉 ) pusheen-eating

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sandra December 4, 2012 at 7:41 pm

  Oh jeee, deze had ik nooit mogen ontdekken! Snel een nieuwe achtergrond uitkiezen 😀

  • Reply Glamourista December 5, 2012 at 10:20 pm

   Yay! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.