Verslaafd aan Pusheen!

Verslaafd aan Pusheen!

Pusheen, huh? Oh my… jij komt duidelijk vanonder een steen gekropen 😉 Pusheen is mijn nieuwste verslaving! Een überlief kattebeest dat mijn hart gestolen heeft (he, behalve mijn liefste Belle… natuurlijk)! Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken hoor, maar als je net zo’n crazy cat lady bent als ik… dan moet je snel eventjes naar de website gaan. You’ll love it! By the way: mijn nieuwe wallpaper op het werk is er eentje van Pusheen (he, ik ben bijna 24/7 met websites bezig… ik mag heus een beetje cute stuff hebben en ik word er happy van!), je vindt de wallpaper hier! (is ‘ie leuk of is ‘ie leuk? 😉 ) pusheen-eating

Nog meer artikels:   Kitteh 2.0
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

 1. December 4, 2012 / 7:41 pm

  Oh jeee, deze had ik nooit mogen ontdekken! Snel een nieuwe achtergrond uitkiezen 😀

  • Glamourista
   December 5, 2012 / 10:20 pm

   Yay! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.