Fijne Kerst van mij en Belle!

Fijne Kerst van mij en Belle!

Fijne Kerst iedereen! Belle en ik… wij hebben een plannetje (zij voor het eten, ik wil kledingbonnen als we hem te pakken krijgen ;)): Ons plan is alleen veel, veel beter! Ik bedwelm de heer S. Claus met al mijn nagellakwalmen en Belle houdt hem vast in haar normale knuffel-houtgreep. Perfect! pusheen-christmas-santa   Geniet ervan, lieverds! Belle-Glamourista ps: Mevrouw Geeloogje ziet er een beetje erg cray-cray uit op de foto, grote kans dat dat door mijn compleet mislukte fishtail braid is. Ik moet Santa dringend aan zijn oren gaan trekken zodat hij me dikker haar geeft. Of extensions. Dit resultaat was gewoon een beetje zielig. Het gaat trouwens superveel beter met Belle! Ze eet als geen ander (duur eten, yikes… thank god voor maaltijdchèques) en knuffelt nog meer! Binnenkort nog eens een update (en zelfs een beautygerelateerde update van haar)!

Nog meer artikels:   30 day squat challenge: ervaringen en resultaten
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

 1. December 25, 2012 / 9:30 am

  Fijne Feestdagen! xxx

 2. Nathalie
  December 25, 2012 / 8:41 pm

  Strak plan 😉
  Fijne feestdagen!

 3. December 26, 2012 / 8:49 pm

  Prettige feestdagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.