korting

Asos: betaal met iDeal en korting – kortingscode

November 17, 2012
asos-kortingscode

Laatste update op

Goed nieuws! Bij Asos.com kan je nu ook met iDeal betalen! Om dat te vieren, hebben ze een kortingscode waarmee je 20% korting krijgt. Zin om met een flinke korting bij Asos te shoppen terwijl de officiële sale nog niet eens begonnen is? (Ze hebben al wel een grote sale tot 70% in de webshop nu) Kijk dan zeker eens verder en gebruik de kortingscode hieronder! Je kon bij Asos al betalen met Paypal en je Visa, maar dit is natuurlijk heel erg fijn! Geen toestemming meer vragen aan je ouders of iemand die wél een Visa heeft (of een Paypal waaraan de visakaart gekoppeld is), nee… vanaf nu bestel je gewoon lekker zelf ! asos-ideal-kortingscode-korting

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.