Win een schoenendoos vol nagellak!

nagellak

Wil jij graag een schoenendoos vol met nagellak winnen? Doe dan snel mee met deze winactie πŸ™‚ nagellak Wat moet je doen?

Klik op deze knop om te RT-en!   Deze winactie loopt af op zondag 15 april, om 22 uur! Veel succes, ladies!

Nog meer artikels:   Prachtige armband Sylvia Toledano - Zalando

31 Comments

 1. Ik doe mee! πŸ™‚ Mag van mezelf even geen nagellak kopen, maar dat betekent niet dat ik niet mee mag doen om het te winnen.. Ik heb de FB pagina geliked, maar Twitter heb ik helaas niet..

 2. OMG wat gaaf!! gedeeld op Twitter en gelijk fan geworden!! nu heel hard duimen. mijn dochters en ik vinden dit echt een mega prijs!! wij houden er van om onze nagels te lakken πŸ™‚ groetjes Kristel

 3. Uiteraard doe ik mee! Ik koop al altijd nagellak bij je verkoop, dus een kans om hem te winnen laat ik zeker niet liggen!
  Ik hebt alles gedaan wat je vroeg!
  Veel liefs,

  Liesbeth

 4. Wauw wat een super aktie, ik ben echt verslaafd aan nagelakjes, dus dit is echt een DROOMPRIJS voor mij hihi, πŸ™‚ Maar voor elke vrouw denk ik, ik heb geliked en geretweet πŸ™‚ en ik duim heel hard echt wat een super prijs.

 5. wat een GEWELDIGE actie! Ik ga de deur niet uit zonder lakjes en ook mijn dochtertje (2 jaar) vind het prachtig! Jullie begrijpen dus wel dat ik echt supergigantischenorm blij zou zijn met deze doos!!!

 6. ik doe ook mee!!
  hoe lief dat je dit weggeeft!
  ik zou graag winnen want dan heb ik heel veel nagellak om te kunnen reviewen op mijn blog !!

  doeii πŸ™‚

 7. Gaaf ik doe ook mee. Het zou echt leuk zijn als ik dit zou winnen zeker omdat ik nu aan het revalideren ben en nagels lakken en wandelen het enige is wat ik als therapie mag doen naast mijn vele rusten donderdag ben ik jarig en ik kan helaas nu mijn verjaardag niet vieren maar dit zou wel een onwijs leuk cadeautje zijn. Mijn email is voorwindenmarlies@hotmail.com

  groetjes marlies.

  PS ik heb jullie ook geliked want dit vind ik echt leuk!

 8. aaaaaaaaaaaaaaah ik heb 2 dochters die net verlekkerd naar de foto hebben gekeken, oooooooooooooh mam kan je die winnen? wat moet je doen dan? Nou dan moet mama retweeten en liken op facebook en dat doet mama al hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

rijexamen

Examen praktijk vandaag!

Mei: no shopping for me! No-buy!

no-buy