Uncategorized

Update: gezonder eten

April 2, 2012
gezonder-eten-afvallen

Laatste update op

Laat ik kort zijn: vorige week was een behoorlijke misser 😉 Het lekkere weer (en toffe collega’s en buurmeisjes) lokten me naar buiten en voor ik het wist, had ik een ijsje in mijn handen (alsof ik dat erg vond). Of zat ik op een terrasje wat lekkers te eten. Of had ik bijvoorbeeld gisteren een familiereunie met allemaal lekker eten en leuke mensen… jullie zien het al, het gezonder gaan eten is behoorlijk in de soep gevallen!   Maar hé, ik heb van iedere hap genoten en nu heb ik mijn trainer ineens ook erg blij gemaakt (die vraagt al weken of we geen graadje ‘erger’ kunnen gaan… ik hou mijn hart vast)! Later deze week moet ik trouwens ook mijn praktisch rij-examen gaan afleggen en daar ben ik best wel nerveus voor (omdat alles – verplichte lessen ervoor en het examen zelf – zo duur is, wil ik het allerliefste in 1 keer geslaagd zijn. Dat, en om van het onophoudelijke gezaag van mijn ouders af te zijn. Ik vind autorijden verschrikkelijk en doe het echt alleen om van hun gedoe af te zijn. Het is duur (alle kosten zijn voor mij), absoluut niet nodig (ik woon in het centrum) en ik erger me dood aan een hoop medechauffeurs. Voor mij is autorijden pure stress, dus ik hoop heel snel dat examen te halen (dan verkoop ik mijn auto ook bijna direct weer).  Aangezien ik nogal een emotiesnoeper ben, denk ik dat ik mezelf deze week ook maar weer wat ruimte gun qua gezonder eten 😉 Hoe gaat het bij jullie? Ik wil er alles over horen!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nathalie April 2, 2012 at 10:06 pm

  *Kijkt naar de grote zak bolognese chips naast zich en staart dan even schuldig naar het scherm… Snorry! Time of the month 😉
  Wel tof om te lezen altijd, ben benieuwd hoe je evolueert. Ik probeer vooral meer fruit en zo te eten en dat lukt al wel. Verder stop ik ook regelmatig rijstkoeken in mijn tas zodat ik die sneller ga eten ipv paaseitjes e.d. die regelmatig op de bureau opduiken.

  • Reply Glamourista April 2, 2012 at 11:10 pm

   Ik ben nu vooral gek op van die kerstomaatjes, ik eet denk ik zeker 3 à 4 van die bakjes tussendoor (op een week he :p ). En no worries, ik heb dat ook hoor dan 😉

 • Reply Bee April 3, 2012 at 5:29 am

  Ik haat m’n rij examen halen ook! m’n rijlessen doen was echt een hel, zeker omdat ik een rotslechte instructeur had, hij zat de hele tijd voeken te lezen en dwong me om op autostrades te rijden tot ik huilde…En dan zeggen dak ner nog niks van kon, nogal wiedes toch, als niemand het me leert? Nu binnenkort leren oefenen op m’n ukkie en pffff….Ik kijk er tegenop, heb er doodse schrik voor om accidenten te hebben. En ik verhuis binnenkort ook weer maar 15 min fietsen van m’n werk….Denk dak veel op de fiets zitten zal!

 • Reply Sandra April 3, 2012 at 3:06 pm

  Je af en toe eens laten gaan moet ook kunnen he ;). Veel succes met je rijexamen! Ik vond het ook vreselijk maar was er gelukkig meteen door, het is handig om met de auto te kunnen rijden maar ik laat het beestje ook liever staan waar het staat :D!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.