Mei: no shopping for me! No-buy!

Mei: no shopping for me! No-buy!

Yup, dat lees je goed. Ik ga in mei aan de shopstop! Ik wil goed kunnen sparen (of tenminste wat overhouden) en aangezien ik in mei ook een tijdje vakantie ingepland heb, hoop ik dat t het me zal lukken. Nu zijn er wel nog enkele dingen die ik nodig heb voor mijn vakantie, dus die mag ik wel nog halen:

 • badpak
 • zonnehoed
 • bescherming tegen de zon
 • moederdagcadeautje
 • nog een cadeautje
 • weekendtas/ strandtas
Maar voor de rest gaat yours truly dus een zeer flinke poging doen om geen kleding en make-up te shoppen (boodschappen ga ik natuurlijk wel gewoon blijven halen).  Ik ben heel benieuwd of het me gaat lukken, I sure hope so!
Nog meer artikels:   Mijn doelen voor 2014
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

 1. April 30, 2012 / 2:04 pm

  Het zal je wel lukken, die maand is zo weer om 😉

  Ik heb er ook net een stopshop opzitten & het is me gelukt! De no-buy periode op nagellak probeer ik nog wel even vol te houden 🙂

 2. michelle
  April 30, 2012 / 4:11 pm

  tuurlijk gaat het je lukken!!
  succes en de maand is zo weer voorbij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.