Lentetrends: het jeansjasje: hoe combineer je een jeansjackje?

jeansjasje

Het jeansjasje is terug van weggeweest en maakt furore als lentetrend! Deze lente kan je je jeansjack weer uit de kast halen en met trots dragen! Deze klassieker, het spijkerjasje,  komt terug in verschillende vormen en nieuwe snits en kleuren. Het jeansjasje van nu is heel anders dan het jeansjasje dat in de jaren negentig zo populair was: de snit is heel anders (hello bikerjasje), de kleur is anders (welkom lichtblauwe gebleekte kleur) en er zijn ook andere versieringen zoals studs en franjes. Deze jeansjasjes van H&M laten perfect zien wat ik bedoel: spijkerjasjes met een leuke lichtblauwe kleur, een spijkerjasje met rits,… lentetrend 2012 jeansjasje lentetrend 2012 jeansjack lentetrend 2012 jeansjasje Ik kan je vertellen dat het bij mij nu heel erg begint te kriebelen om terug een jeansjasje te gaan kopen 🙂

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

sleek-original-palette

Sleek original palette : swatches

Catrice Karl says tres chic swatch

catrice-karl-says-tres-chic-swatch