Catrice Karl says tres chic swatch

Catrice Karl says tres chic swatch

Catrice nagellakken – Catrice heeft nieuwe nagellakken in het assortiment Catrice Ultimate Nudes voor de lente en zomer 2012 en deze Karl Says tres chic is er eentje van, laten we snel naar de swatch gaan kijken! Ik ben sowieso al groot fan van de nagellak van Catrice, zeker van hun Ultimate Nudes-lijn, daar zitten zulke leuke nagellakken tussen! Deze nagellak spotte ik al op een meter afstand, dus die moest mee naar huis… en ik heb er nog geen seconde spijt van! Hier heb ik 2 laagjes Karl Says Tres Chic op, afgewerkt met een laagje Sèche Vite. Catrice nagellak Karl says tres chic Catrice Ultimate nudes Karl Says tres chic swatch Ik ben trouwens dol op het nieuwe, bredere borsteltje dat nu bij de Catrice nagellakken zit! Een van de redenen waarom ik O.P.I zo amazing vind, is hun brede borsteltje. Goed gedaan, Catrice!

Nog meer artikels:   Catrice Welcome to Roosywood swatch
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

4 Comments

 1. March 19, 2012 / 9:51 am

  Ik vind het echt een prachtige kleur!

 2. March 19, 2012 / 1:24 pm

  Normaal draag ik deze kleur op m’n lippen, maar als nagellak vind ik hem ook heel mooi.

 3. Nathalie
  March 19, 2012 / 1:45 pm

  Oehw, dat lijkt me het perfecte oud-roze.
  *las net over de stapelkortingen vanaf morgen bij het kruidvat dus houd zich klaar om haar slag te slaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.