Beautybay wishlist: Too Faced shadow insurance, Too faced palette, Urban Decay Naked palette

too-faced-natural-at-night-palette

Deze wishlist is van the Beautybay! Ik heb enkele leuke make-upjes op het oog zoals onder andere de Too Faced shadow insurance, het Too Faced natural at Night palette en het Urban Decay naked palette (de eerste, de tweede zie ik nog wel 😉 ).

Too Faced Shadow Insurance

too faced shadow insurance Ze hebben verschillende soorten Primer Potion van Too Faced bij The Beautybay, maar ik wil graag de original hebben. Ik had deze primer als sample bij mijn Too Faced natural eye kit en sindsdien ben ik hooked.

  • Too Faced Shadow insurance lemon drop
  • Too Faced Shadow insurance glitter glue
  • Too Faced Shadow insurance candlelight
  • Too Faced Shadow insurance original

Urban Decay naked palette

urban decay naked palette Het Urban Decay naked palette brandt op mijn wishlist… maar ik kan me er voorlopig niet toe aanzetten om het te kopen. Al twijfel ik… aargh, raar palette 😀 Leave me be!

Too Faced natural at night

too faced natural at night kit Sinds ik de Too faced natural eye kit heb, ben ik helemaal om! Er zat ook een testertje Too Faced shadow insurance bij (en die zou ik ook graag willen). Voorlopig blijft het natuurlijk bij een wishlist… maar wie weet? Als ik wat meer oogschaduw opgemaakt heb, koop ik misschien wel iets van deze wishlist. Voorlopig kom ik wel toe met mijn oogschaduws en oogschaduwpalettes. Mijn huidige primer, de MAC painterly paint pot.

4 Comments

  1. Die palettes zijn zo mooi! Ik ben nog aan het twijfelen of ik Naked2 wil kopen. Die vind ik wel wat mooier dan de eerste. Dat blauw zie ik mezelf nog niet zo snel opdoen.

  2. Ik wil ook nog heel erg graag vanalles van Too Faced, waaronder het Smokey Eye palette (de nieuwe editie dan wel) en de Glitter Glue! Too Faced is echt een prachtig merk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

catrice-karl-says-tres-chic-swatch

Catrice Karl says tres chic swatch

Catrice Welcome to Roosywood swatch

catrice-welcome-to-roosywood