kapsel laagjes

Lange kapsels met laagjes: de mooiste laagjeskapsels

January 29, 2012
kapsels-met-laagjes

Laatste update op

Wil je graag kapsels met laagjes? Kijk dan zeker eens naar al deze leuke voorbeelden van prachtige kapsels met laagjes in het haar: deze haartrend komt helemaal terug! Leve de laagjeskapsels! Deze kapsels met lagen zijn trouwens volledig geschikt voor kort haar, lang haar of medium haar… zolang er maar laagjes in je haarkapsel te knippen zijn.

Lange kapsels met laagjes

Korte laagjes en lang haar

Soms knipt de kapper je laagjes wat te kort – ik heb het zelf maar al te vaak meegemaakt – terwijl ik echt lang haar had, zat ik soms met laagjes van een centimeter of vier, vijf op mijn hoofd… en dat maakte dat mijn haar heel moeilijk was om te stylen: ik moest iedere dag opnieuw die kleine haartjes stylen en ik kreeg door die korte haren veel te veel volume bovenop mijn hoofd, wat niet bij mijn ovale gezichtsvorm past.

Als je lang haar hebt, en je maakt regelmatig krullen met de krultang in je haar, dan zijn laagjes ook echt een uitkomst: dankzij de laagjes in je haren blijft je kapsel met krullen veel beter zitten en het ziet er ook nog eens natuurlijker uit.

Kapsels met laagjes:

kapsels-met-laagjes

Laten we beginnen met dit mooie kapsel met laagjes in een prachtige donkerbruine haarkleur met highlights: de highlights brengen de subtiele laagjes nog meer tot hun recht! ( Nick starichenko via shutterstock)

Nog meer laagjeskapsels:

kapsel-laagjes-lang-haar

Prachtig steil blond haar met laagjes ( Nick Starichenko via shutterstock)

Prachtig blond laagjeskapsel ( freya_photographer via shutterstock)

kapsel-lang-haar-laagjes

blonde haarkleur met laagjes (Nick Starichenko via shutterstock)

kapsels-met-laagjes-lang-haar

Donkerblonde haarkleur met laagjes ( Maksim Toome via shutterstock)

laagjeskapsel-lang-haar

Bruin haar laagjeskapsel ( Dmitry_Tsvetkov via shutterstock)

laagjeskapsel

Bronde haarkleur met laagjes (Ann Haritonenko via shutterstock)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.